Kırıkkale'de sokağa çıkma kısıtlaması öncesi 'yok artık' dedirten görüntüler

Dünyayı cehenneme çeviren Koronavirüs(covid-19) salgını tedbirleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırıkkale’de de devam ediyor. Son alınan kararlar gereği, hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması ilan edilmişti. Bu kısıtlamanın başlayacağı son gününde hafta sonunu evde geçirecek olan Kırıkkaleli vatandaşlar, market, fırın, benzinlik ve ATM’lere akın etti.

Gazetekale.com Haber Merkezi | Özel Haber
Bugün Kırıkkale’de alışveriş için sokağa çıkan Kırıkkaleliler, market, fırın, benzinlik ve ATM’lere akın etti. Sokağa çıkma kısıtlamasının öncesinde son saatlere girilirken ekmek kuyruğa girenlerin görüntüleri ‘yok artık’ dedirtti. Vaka sayısının her geçen gün arttığı ve insanların koronavirüsten vefat ettiği Kırıkkale’de sosyal mesafe kuralını ezip geçen vatandaşlar, salgının yayılım hızının tavan yapması için tüm koşulları oluşturdu.

Cadde ve sokaklarda araç trafiği yaşanırken, metrelerce kuyruk oluştu. Yüzlerce vatandaşın aynı anda akın ettiği dükkanlarda sosyal mesafe kuralına da uyulmadığı gözlendi. Şehrin her yerinde market ve fırınların önünde uzun kuyruklar oluştu. İki günlük sokağa çıkma yasağı öncesi ihtiyaçlarını karşılamak için sokağa çıkan vatandaşlar, trafik yoğunluğunun artmasına sebep oldu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.