Kırıkkale bu fuarda buluşacak

Kırıkkale bu fuarda buluşacak
Kırıkkale bu fuarda buluşacak

Toplumda engelleri kaldırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla Güzel Hasletler Eğitim Derneği çatısı altında yürütülen ‘Görmem için sen varsın’ projesi kapsamında Kırıkkale Sivil Toplum Kuruluşları (STK) fuarı düzenlenecek.

ENGELLERİ BİRLİKTE KALDIRACAĞIZ 
İçişleri Bakanlığı tarafından desteklenen Kırıkkale Valiliği, Kırıkkale Belediyesi’nin katkıları,  yürütücü paydaşlar olarak Güzel Hasletler Eğitim Derneği, Yardımeli Derneği Kırıkkale Şubesi ve Türk Kızılay Bahşılı Temsilciliği’nin katkılarıyla ‘Görmem için sen varsın’ projesi kapsamında Kırıkkale Sivil Toplum Kuruluşları (STK) fuarı düzenlenecek. Fuarda kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları stant açarak engellilere yönelik yaptıkları çalışmaları anlatacak. 

IŞIĞI KARANLIKTA GÖRENLER 
İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından hibelendirilen "Görmem İçin Sen Varsın Projesi” kapsamında Kırıkkale’de ilk kez "Kırıkkale Buluşuyor" temalı sivil toplum kuruluşları fuarında bir araya gelecek. Konu hakkında açıklamalarda bulunan proje eğitimcisi görme engelli Bekir Akdeniz, “Işığı karanlıkta görenler olarak hep birlikte engelleri ortadan kaldırmanın çabasını ve gayretini göstereceğiz” dedi. 

HERKESİ FUARA BEKLİYORUZ 
Dernek başkanı Raziye Ünal ise; “Kırıkkale halkı ilimizdeki dernekleri tanıyacak, görüş alışverişinde bulunacak, üniversite öğrencilerinin şehirdeki STK’lara kanalize olması sağlanacak, dernekler arasında etkileşim, sinerji, paylaşım gelişmesi ve ortak proje ve platformlarda buluşulması hedeflenmektedir. Dernekler kendilerine ayrılan stantta kendilerini tanıtacak; broşür, dergi dağıtımı yapacak ve ürettikleri ürünleri sergileyecek. Fuar kapsamında otistik mehter takımı konser verecek olup görme engelli Bekir Akdeniz tarafından projelerle ilgili sunum yapacaktır” şeklinde konuştu.
Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.