Kırıkkale Belediyesi’nden, kuaför ve berberlere dezenfekte desteği

Kırıkkale Belediyesi’nden, kuaför ve berberlere dezenfekte desteği
Kırıkkale Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında 45 gündür kapalı olan ve 11 Mayıs tarihinde tekrar açılması beklenen berber, kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte ederek, siperlik ve maske desteği sağlıyor.

1500 ADET SİPERLİK VE MASKE
Koronavirüs tedbirleri içerisinde yaklaşık 45 gündür kapalı olan berber ve kuaför esnafına Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’dan destek geldi. Kırıkkale Belediyesi tarafından berber ve kuaför esnaf grubuna, açılacakları 11 Mayıs tarihine kadar toplamda 1500 adet siper maske ve tıbbi maske ücretsiz olarak dağıtılacak. Ayrıca bu işyerlerinde, hizmet veremeye başlamadan önce dezenfekte işlemi yapılacak.

ESNAFIMIZI DESTEKLİYORUZ
Ülkece zorlu bir süreç geçirdiklerini belirten Başkan Saygılı, pandemi sürecinde işyeri kapalı olan esnafa çeşitli şekillerde destek olmaya çalıştıklarının altını çizdi. Girilen normalleşme sürecini de yakından izlediklerini söyleyen Saygılı; “Pazartesi günü yaklaşık 45 gündür kapalı olan berber ve kuaför esnaf grubumuz açılacak. Bu zorlu süreçten en fazla etkilenen esnaf grubumuz içerisinde yer alıyorlar, onlara maske dağıtarak destek olmak istedik” dedi.

VATANDAŞLARIMIZ DAHA HİJYENİK HİZMET ALMALARI İÇİN
Zorlu süreçte esnafın yanında olduklarını göstermek istediklerini belirten Saygılı, “Vatandaşlarımızda uzun süredir berber ve kuaförlerin açılmasını bekliyorlar. Esnafımızın işyerlerini açtıkları ilk gün hijyenik bir ortamda hizmet vermeleri için dezenfekte çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İlerleyen periyotta düzenli olarak berber ve kuaför esnafımızın işyerlerini dezenfekte etmeye de çalışacağız. Tedbirlere sıkı sıkıya bağlı olursak inşallah zorlu süreci atlatacağız” dedi.

ESNAFTAN TEŞEKKÜR
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte esnafı ziyaret eden Berberler ve Kuaförler odası başkanı Murat Birdal da, berber ve kuaför esnafına almaları gereken önlemler hakkında uyarılarda bulundu. Müşterilerin içeriye tek tek alınacağını belirten Birdal, “3 koltuk arasında bir koltuk boş bırakılacak. Tulum ve havlular kullan at şeklinde olacak. Koronavirüsten etkilenen en büyük esnaf grubu içerisindeyiz. Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı’dan Allah razı olsun. Hem işyerlerimiz ilaçlandı hem de maskelerimizi aldık. Bizlerde işyerlerimizde hijyen kurallarına gereken özeni göstereceğiz.” dedi. 


5eb51df85dae8-berber dezenfekte (1).jpg

5eb51df86e3e9-berber dezenfekte (2).jpg

5eb51df894dcc-berber dezenfekte (3).jpg

5eb51df8a9586-berber dezenfekte (4).jpg

5eb51df8c7fa5-berber dezenfekte (5).jpg

5eb51df8ead6f-berber dezenfekte (6).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.