Kırıkkale Belediyesi’nden Kastamonu’ya destek

Kırıkkale Belediyesi’nden Kastamonu’ya destek
Kastamonu’da yaşanan sel felaketinin ardından selden zarar gören bölgelerde onarım çalışmaları başladı. Kırıkkale Belediyesi ise sel bölgesinde devam eden çalışmalara destek olmak amacıyla, bölgeye iş makinesi ve belediye personellerinden oluşan bir ekip gönderdi. 

TÜRKİYE SEL FELAKETİ İLE BOĞUŞUYOR
Türkiye, 15 gündür süren orman yangınlarının ardından bu kez de sel felaketi ile karşı karşıya geldi. Batı Karadeniz Bölgesinde bulunan illerde meydana gelen sel felaketinden en çok etkilenen yerlerden biri ise Kastamonu oldu. Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinden geçen Ezine Çayı’nın taşması ile birlikte birçok yerleşim yerini su bastı. İlçede bulunan ev ve iş yerleri sular altında kalırken şu ana kadar 9 kişi hayatını kaybetti. 

KIRIKKALE’DEN İŞ MAKİNELERİ VE PERSONELLER BÖLGEYE GÖNDERİLDİ
Kastamonu’da yaşanan sel felaketinin ardından zarar gören bölgelerde onarım çalışmaları başladı. Yaklaşık 5 metre yüksekliğe ulaşan sular bölgede bulunan birçok iş yeri, ev ve otomobile zarar verdi. Kastamonu’ya civar illerden birçok yardım gelirken, Kırıkkale Belediyesi de duruma kayıtsız kalmadı. Kırıkkale Belediyesi, iş makineleri ve belediye personellerinden oluşan bir ekibi çalışmalara katılması için bölgeye yolladı. 

“ALLAH ÜLKEMİZİ TÜM AFETLERDEN KORUSUN”
Yaşanan felaket ve gönderilen yardım hakkında konuşan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Kastamonu'da yaşanan sel felaketinin yaralarını sarmak üzere Kırıkkale Belediyemizin iş makineleri ile Bozkurt ilçesinde çalışmalara başladık. Allah ülkemizi tüm afetlerden korusun” dedi.


6115254951152-kastamonu haber (6).jpeg

61152549608d1-kastamonu haber (4).jpeg

61152549c0bfb-kastamonu haber (1).jpeg

61152549e2722-kastamonu haber (7).jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.