İnstagram şifre kırma nasıl yapılır? | 2022 İnstagram hesabı çalınabilir mi? İnstagram şifre kırma yöntemi!

İnstagram şifre kırma nasıl yapılır? | 2022 İnstagram hesabı çalınabilir mi?  İnstagram şifre kırma yöntemi!
İnstagram şifre kırma nasıl yapılır? | 2022 İnstagram hesabı çalınabilir mi? İnstagram şifre kırma yöntemi!

Sosyal medya uygulaması İnstagram dünya üzerinde 1 milyar kullanıcıya erişti. Her yaştan ve her kesimden insanın kullandığı İnstagram, bazı sorunları da beraberinde getirdi. Bu sorunlardan en büyüğü olan hesap çalınması ise birçok insanın korkulu rüyası haline geldi. Bizlerde sizin için İnstagram ile ilgili bir yazı hazırladık. Sosyal medya uygulaması İnstagram, sandığımız kadar güvenli mi? İnstagram hesabı çalınabilir mi? İnstagram hesabı nasıl çalınır? İnstagram şifre kırma programları nelerdir? gibi sık

nstagram.jpg

İNSTAGRAM GÜVENLİ MİDİR?

6 Ekim 2010 yılında kurulan ve geride kalan 10 sene içerisinde birçoğumuzun hayatının bir parçası haline gelen İnstagram, sandığımız kadar güvenli mi? İnstagram hesaplarımızı korumak için neler yapmalıyız? Sorularını sizler için cevapladık.

İNSTAGRAM NEDİR?

İnstagram, 10 yıl önce 6 Ekim 2010 tarihinde piyasaya sunulan fotoğraf ve video paylaşma platformudur. İnstagram, 2 Amerikalı arkadaş olan Kevin Systrom ve Mike Krieger tarafından kuruldu. 2010’dan 2012 yılında kadar 30 milyon kullanıcıya ulaşan İnstagram, 2012 yılının Nisan ayında Facebook tarafından 1 milyar dolara satın alındı. Facebook tarafından satın alınan uygulama 5 yıl içerisinde 7 kat büyüyerek 2017 yılında 800 milyon kullanıcıya ulaştı. Daha sonra 2018 yılında yapılan açıklama ile İnstagram’ın 1 milyar kullanıcıya ulaştığı belirtildi.

instagram.jpg

İNSTAGRAM ŞİFRE KIRMA NEDİR?

İnstagram şifre kırma işlemi, İnstagram hesabı çalınan kullanıcıların hesaplarını geri almak için kullandıkları bir yöntemdir. İnstagram hesapları bu işlemler çalınabildiği gibi bu işlemle yeniden alınabilir. Yazımızda İnstagram hesabı çalınan ve hesabını geri almak isteyenler için İnstagram şifre kırma işlemi ile ilgili tüm detaylar paylaştık.

instagram-sifre.jpg

İNSTAGRAM ŞİFRE KIRMA UYGULAMALARI

İnstagram şifre kırma uygulamalarının çalışma prensibi şöyledir; şifre kırma uygulamaları, geri alınmak istenen İnstagram hesabına girebilmek için farklı kombinasyonlarda harf, rakam ve noktalama işaretlerinden oluşan, farklı uzunluklarda şifreler dener. Söz konusu uygulamalar İnstagram hesabının şifresini bulana kadar denemelerine devam eder. Uygulama, binlerce, milyonlarca hatta kimi zaman milyarlarca farklı kombinasyon deneyebilir. Bu nedenle şifre kırma işlemi kısa sürede hallolabileceği gibi bazen çok uzun zaman sürebilir, bazen de hiçbir şekilde şifreyi bulamayabilir. Lock for İnstagram ve Trojen uygulamaları hesabını geri almak isteyenlerin en sık kullandıkları uygulamalardır.

instagram-son.jpg

ANDROİD CİHAZLARDA ŞİFRE KIRMA

Bir diğer yöntem ise sadece android cihazlarda işe yarayan APK ile şifre kırma yönetimi. Eğer İnstagram hesabınızı çalan kişiyi tanıyorsanız veya birinden şüpheleniyorsanız, bu yöntem ile hesabınızı geri almanız mümkün. APK ile şifre kırma yönetimi ise şöyle; APK uzantılı bazı uygulamalar, indirildikleri cihazlarda, kullanıcıdan bazı izinleri vermesini ister. Aksi takdirde çalışmayacak olan uygulamayı kullanmakta ısrarcı olan kullanıcılar, çoğu zaman bilerek bazen ise fark etmeden uygulamaya galeri, kişiler, sosyal medya hesapları, e posta adresi gibi konularda erişim izni verirler. Böylece karşı taraftan telefonun içine girebilen kullanıcılar APK dosyasının yüklendiği cihaza ulaşabilir ve çalınan hesabını geri alabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum