İnstagram’dan video indirme, İnstagram’dan video nasıl indirilir? İnstagram mp4 dönüştürücü

İnstagram’dan video indirme, İnstagram’dan video nasıl indirilir? İnstagram mp4 dönüştürücü
Günümüzün en popüler sosyal medya uygulamalarından biri olan İnstagram, 1 milyar kullanıcı sayısını geçmiş durumda. Ülkemizde de oldukça yaygın olarak kullanılan İnstagram’ı hemen hemen hepimiz en az bir kez kullanmışızdır. Fotoğraf ve video paylaşım platformu İnstagram, renkli hayatların sergilendiği ve birbirinden dikkat çekici içeriklerin üretildiği bir platform. Bu nedenle İnstagram’da gördüğümüz bazı videoları ve fotoğrafları indirmek, telefonumuzda saklamak ve arkadaşlarımızla paylaşmak isteyebiliyoru

İNSTAGRAM İÇERİSİNDEN VİDEO İNDİRMEK
6 Ekim 2010 tarihinde kurulan ve bu geçen süre içerisinde en çok kullandığımız sosyal medya uygulaması haline gelen İnstagram, kullanıcılarına hızlı ve kolay kullanım imkanı sağlarken, yüksek kaliteli fotoğraflar ve videolar paylaşma imkanı da sunuyor. Dünya genelinde 1 milyar kullanıcı sayısını geçen İnstagram, her geçen gün daha da fazla kullanıcıya ulaşıyor. Bizler de hayatımızın merkezine yerleştirdiğimiz bu sosyal medya uygulamasında, gündelik yaşam tarzımızı, yaptığımız işleri, yediğimiz yemekleri, tatillerimizi, doğum günlerimizi ve daha birçok şeyimizi, binlerce insanla anında paylaşıyoruz. İnstagram uygulaması ile tüm bunları yapmamıza rağmen tatmin olmuyor, bazen başkalarının gönderilerini beğeniyor ve bunları telefonumuza indirerek paylaşmak istiyoruz. Ancak ugyulama içerisinde bir indir butonu bulunmadığı için fotoğrafları ve videoları indirmekte zorlanabiliyoruz. Peki, İnstagram’dan nasıl video indirilir? İnstagram’an nasıl video indirilir?

İNSTAGRAM’DAN NASIL VİDEO İNDİRİLİR?
İnstagram’dan video indirmek için; indirmek istediğiniz videonun sağ üst köşesinde bulunan üç noktaya tıklamanız ve uygulamanın alt kısmında açılan pencereden ‘Bağlantıyı Kopyala’ seçeneğine dokunmanız gerekiyor. Böylece videonun linkini kopyalamış olacaksınız. Daha sonra Google tarayıcınızı açarak ‘İnstagram video dönüştürücü’ yazmanız ve çıkan internet sitelerinden birine girmeniz gerekiyor. Ardından burada bulunan ‘dönüştür’ kısmına kopyalamış olduğunuz linki yapıştırmanız ve dönüştür butonuna dokunmanız gerekiyor. Ardından videonuz indirmeye uygun hale gelecek. Burada son olarak ‘indir’ butonuna tıklamanız gerekecek. Bu işlemin ardından videonuz telefonunuza inmiş olacak.


İNSTAGRAM’DAN NASIL FOTOĞRAF İNDİRİLİR?
İnstagram’dan fotoğraf indirmek için; indirmek istediğiniz fotoğrafın sağ üst köşesinde bulunan üç noktaya tıklamanız ve uygulamanın alt kısmında açılan pencereden ‘Bağlantıyı Kopyala’ seçeneğine dokunmanız gerekiyor. Böylece fotoğrafın linkini kopyalamış olacaksınız. Daha sonra Google tarayıcınızı açarak ‘İnstagram fotoğraf dönüştürücü’ yazmanız ve çıkan internet sitelerinden birine girmeniz gerekiyor. Ardından burada bulunan ‘dönüştür’ kısmına kopyalamış olduğunuz linki yapıştırmanız ve dönüştür butonuna dokunmanız gerekiyor. Ardından fotoğrafınız indirmeye uygun hale gelecek. Burada son olarak ‘indir’ butonuna tıklamanız gerekecek. Bu işlemin ardından fotoğraf telefonunuza inmiş olacak.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.