Huzur Köy’de dostluk maçı 

Kırıkkale genelinde faaliyet gösteren yerel-ulusal medya çalışanları ve Vali Bülent Tekbıyıkoğlu başta olmak üzere il protokolü, futbol maçında buluştu.

KAZANAN DOSTLUK OLDU
Kırıkkale genelinde faaliyet gösteren yerel-ulusal medya çalışanları ve Vali Bülent Tekbıyıkoğlu başta olmak üzere il protokolü, futbol maçında buluştu. Kırıkkale Valiliği himayelerinde 19 yaş ve üzeri madde bağımlılarının tedavi edilerek hayata uyumlarını sağlamak amacıyla inşa edilen ve hizmetini sürdüren Huzur Köy’de gerçekleştirilen futbol maçında, gazeteciler ile il protokolü ve bağımlılıkla mücadele eden gençler yeşil zeminde ter döktü. Kıyasıya rekabetin olduğu maçın kazananı ise dostluk oldu.

İL PROTOKOLÜ KATILDI
Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ali Durmuş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Barış Cücen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Haluk Karahan, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş’in forma giydiği il protokolü takımı ile yerel ve ulusal basında görev yapan gazetecilerin forma giydiği takım karşı karşıya geldi. AMATEM danışanı gençlerin de forma giydiği karşılaşmada renkli görüntüler yaşandı. Dostluk karşılaşması 5-5 beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşma sonrasında katılımcılara yemek ikramında bulunan Vali Tekbıyıkoğlu, katılımcılarla bir süre samimi sohbetlerde bulundu.

Haber: Burak Çalışkan
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.