Güni’den Gazetekale’ye ziyaret 

Güni’den Gazetekale’ye ziyaret 
İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşları İşleri Genel Müdürü Yardımcısı Yusuf Güni, Gazetekale’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Güni, Gazetekale’nin Kırıkkale’de medya sektöründe önemli çalışmalara imza attığını dile getirdi.

GAZETEKALE AİLESİNE BAŞARI TEMENNİSİ 
Geçtiğimiz dönemlerdi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun danışmanlığını yapan ve Kırıkkale halkı tarafından sevilen, şuanda ise İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşları İşleri Genel Müdürü Yardımcısı olarak görev yapan Yusuf Güni, Gazetekale’ye nezaket ziyaretinde bulundu. Yahşi Medya Ajans Başkanı Gazetekale İmtiyaz Sahibi Kadir Yahşi ve Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Gökdemir ile bir araya gelen Güni, Gazetekale ailesine çalışmalarında başarı temenni etti. 

DÜNYANIN EN GÜVENLİ PASAPORTU 
Ülke gündemi ve Kırıkkale gündeminin konuşulduğu ziyarette Güni, ayrıca yerli ve milli pasaportun önemine de değindi. Güni, yerli ve milli pasaportun holografik şerit, hayalet resim, metamorfik desen gibi özelliklerle dünyanın en güvenli pasaportu olduğuna dikkat çekti. Güni, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ülkemizde her alanda büyük çalışmalara imza atılmaya devam ediliyor" dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.