Balışeyh’te Yangın Felaketi: Evi Yanan Kadın Gözyaşları İçinde Eşine Destek Oldu
Yayınlanma:
Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde çıkan yangında evleri kullanılamaz hale gelen aile büyük üzüntü yaşadı. Yangının ardından gözyaşlarına hakim olamayan kadın, zor anlar yaşayan eşine destek olarak teselli etti.
EV KULLANILAMAZ HALE GELDİ
Kırıkkale’nin Balışeyh ilçesinde meydana gelen yangın, bir aileyi zor durumda bıraktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangında ev kullanılamaz hale gelirken, aile büyük korku ve üzüntü yaşadı.

Yangının ardından yaşanan duygu dolu anlar ise dikkat çekti. Evini kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan kadın, gözyaşları içinde eşinin yanında durarak onu teselli etmeye çalıştı.
Yangın sonrası olay yerine gelen ekipler tarafından gerekli incelemeler yapılırken, aileye destek olmak için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
Yaşanan felaketin ardından çevredeki vatandaşlar da aileye destek olmak için seferber oldu. Yetkililerin yangının çıkış nedeni ve hasar tespit çalışmalarıyla ilgili incelemeleri devam ediyor.
Güncel
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.