Erdal ; “Erken seçim bekliyoruz”

Erdal ; “Erken seçim bekliyoruz”
Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanı Arif Erdal, partinin 3’üncü kuruluş yıldönümü münasebetiyle bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Erdal yaptığı açıklamada; “ Tüm teşkilatlanmalarımızı tamamladık olası bir seçime hazırız. Ayrıca bir erken seçim bekliyoruz” dedi.

“AYNI HEYECANLA YOLA ÇIKIYORUZ”
Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı, partinin 3’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle parti binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Yaptığı açıklamada parti olarak heyecanlı olduklarını belirten Erdal;  “Bundan 3 yıl önce,  “23 Kasım 2018 Cuma” günü 99 Kurucu Üyemizin imzalarıyla Yeniden Refah Partimizi kurduk. Partimizi kurduğumuz gün Ankara’da, Hacı Bayram-ı Veli Hazretleri’nin dizinin dibinde çekmiş olduğumuz besmele ile,  Eyyub-el Ensari Hz.’ lerinin huzurunda yapılan dualarla yola revan olduk. Yeniden Refah Partimizi kurarken binlerce yol arkadaşımızla birlikte yaşadığımız heyecan, merhum Liderimiz Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hocamızın 1969’da başlattığı kutlu yürüyüşün ilk adımlarının heyecanı ile aynı heyecandı. Partimizi kurarken, yola çıkarken karşılaşacağımız zorlukları biliyorduk. 1. 40 yılı bizzat yaşadığımız için, 2. 40 yılda da nasıl engellerle karşılaşacağımızı, hangi sıkıntılarla karşı karşıya kalacağımızı, bu yolun uzun ve meşakkatli bir yol olduğunu, bu yolda yürümenin zor ve zahmetli olduğunu biliyorduk. Bütün zorluklara karşın sabrın, mücadelenin, kararlılığın, azmin, cihat şuuruyla çalışmanın, Milletimizi, tüm İslam Alemi’ni ve tüm mazlumları maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarma heyecanının, imanın ve inancın karşısında hiçbir beşeri gücün duramayacağını da biliyorduk ve bu şuurla yola çıktık.'' dedi.

“DÜNYACI DEĞİL AHİRET ÖNCELİKLİ  SİYASET YAPACAĞIZ”
Erdal,  açıklamalarını şu sözlerle devam ettirdi; “"Milli Görüş  Lideri Erbakan Hocamızın ‘Eyy MG’çüler tarihe bakın inancınıza sarılın, milli görüşe sarılın zulüm ebedi olamaz, kötülük mutlaka hüsrana uğrayacaktır, batıl mutlaka mağlup olacaktır, Allah nurunu tamamlayacaktır. sözlerine kulak vererek yola çıktık. Yine Erbakan Hocamızın; “Biz tarih boyunca büyük zaferlerimizi  biz bütün büyük zaferlerimizi iman, iman, imanla kazandık…!!”sözlerine kulak vererek yola çıktık… “Eğer biz inanır ve çalışırsak Allah bize yardım eder,  Allah bize yardım ederse kimse bize galip gelemez…!!” inancıyla yola çıktık. Milletimiz için “Paylaşımda Adalet” ve “Yönetimde Adalet” i tesis edeceğimize dair “Milli Görüş sözü” vererek yola revan olduk.  -Bu kutlu davanın yarı yolda kalmayacağını, Milli Görüş çınarının yeni sürgünler vereceğini bir kez daha gösterdik. Yeniden Refah Partimizin daha ilk adımlarında takip edeceğimiz siyaset anlayışını da tanımladık, dedik ki; Yeniden Refah Partimiz Milli Görüş zihniyetini temsil edecek, Milli Görüş’ün orijinal açılarından bir derece dahi sapma göstermeyecek “Hakkı üstün tutan”, “maneviyatçı”, “nefis terbiyesini esas alan”  siyaset yapacağız Siyaseti ibadet olarak gören anlayışla hareket edeceğiz “Dünyacı” değil, “Ahiret öncelikli” siyaset yapacağız Reel politik değil,  dava siyaseti yapacağız. Partimiz Siyasete zerafet ve nezaket getirecek. Kim yapmış olursa olsun doğruya doğru, yanlışa yanlış diyebilme erdemini gösteren siyaset yapacağız. Sadece eleştiren değil, çözüm üreten siyaset, geldiğimiz noktada Yeniden Refah Partimizin Türkiye genelinde yüz binlerce teşkilat mensubuyla var olan, çalışan, ülkemizin ve milletimizin geleceği için projeler, çözümler üreten büyük bir teşkilat haline geldiğini görmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz.''

“GAZAMIZ MÜBAREK OLSUN”
Açıklamalarının sonunda parti teşkilat mensuplarına teşekkürlerini ileten Erdal; "Yeniden Refah Partimizin 3. Kuruluş Yıldönümünde, bugüne kadar büyük fedakarlıklarla çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza, tüm üyelerimize, partimize gösterdikleri büyük teveccüh dolayısıyla Aziz Milletimize,  Sonsuz Teşekkürler Ediyoruz…Yeniden Refah Partimizin öncülüğünde,-‘Yeniden Büyük Türkiye’ hedefine ulaşılmış olan, -Adalet, refah, huzur ve barışın hakim olduğu, yedi milyar insanın kul haklarının teminat altına alındığı ‘Yeni Bir Dünya’nın kurulmuş olduğu, Nice kuruluş yıldönümlerinde buluşabilmek duasıyla sözlerimizi noktalarken; Milli Görüş Hareketi banisi Merhum Erbakan Hocamıza, onunla birlikte bu yolda yürüyen ve ahirete intikal eden tüm geçmişlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyoruz…Onları bir kez daha hayırla ve özlemle anıyoruz…“İlklere”,  “öncülere”,  “1. 40 yılın kahramanlarına” bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz…“En zor zamanda Milli Görüş sancağını tutup kaldıran 2. 40 yılın kahramanları” olarak tarihe geçecek Yeniden Refah teşkilatlarımıza da bir kez daha teşekkür ediyoruz…Yeniden Refah Partimizin 3. Kuruluş yıldönümü hayırlı olsun. Milli Görüş’ün en büyük zaferlerine, Milletimizin ve tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olsun, Gecemiz hayırlı olsun, Gazamız mübarek olsun, Allah’a emanet olunuz .''dedi.


 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.