EMITT fuarında kültürümüz tanıtılacak

EMITT fuarında kültürümüz tanıtılacak
​​​​​​​Kırıkkale’nin tarihi ve kültürel güzellikleri 23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda yer alacak.

TURİZM SEKTÖRÜ BULUŞACAK

Dünyanın en büyük beş turizm fuarından biri olan, Türkiye ve dünya turizm sektörünü aynı platformda bir araya getiren sektörün en önemli uluslararası buluşma noktası EMITT 23. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı, 31 Ocak-3 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek. Sadece Türk turizm sektörünün değil, dünya turizm sektörünün de en büyük buluşma noktasından biri haline gelen EMİTT Turizm Fuarı, her yıl 80’den fazla ülkede ziyaretçi ve katılımcıları bir araya getiren bir iş platformunu oluşturuyor.

BÜTÜN KIRIKKALE DAVETLİDİR

Konu hakkında açıklamalarda bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü Halit Karakoç, “İstanbul Beylikdüzü TUYAP Fuar alanında, 31 Ocak – 02 Şubat 2019 tarihlerinde, 23. kez düzenlenecek olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Kırıkkale Valiliğimizce katılım sağlanarak İlimizin tanıtımı sağlanacaktır. Kırıkkale’de bulunan sivil toplum kuruluşlarımız, sanayi temsilcilerimiz , bütün Kırıkkale’yi bu standımıza bekliyoruz” dedi.

14 FARKLI DEĞERİ TANITILACAK

Karakoç, “EMİTT Turizm Fuarı sadece Türk turizm sektörünün değil, dünya turizm sektörünün en büyük buluşma noktasından birisidir. Her yıl 80’den fazla ülkede ziyaretçi ve katılımcıları bir araya getiren bir iş platformu olarak turizme kazandırılmıştır. İlimizin Dünya’ya ve ülkemize tanıtılması için, Valiliğimiz himayesinde, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizesinde, Ahiler Kalkınma Ajansı, Karakeçili Kaymakamlığı, Keskin Kaymakamlığı ve Keskin Belediye Başkanlığı tarafından katılım sağlanarak İlimizin 14 farklı başlıkta değeri tanıtılacaktır” dedi.

KAYNAK: İL GAZETESİ


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.