Emine Bulut spor salonu açıldı

Emine Bulut spor salonu açıldı
2000 yılından bu yana ülke genelinde 18 spor salonu açan Saran Group, 19’uncu spor salonunu Kırıkkale’de “Emine Bulut” adıyla açtı.

2000 yılından bu yana ülke genelinde 18 spor salonu açan Saran Group, 19’uncu spor salonunu Kırıkkale’de “Emine Bulut” adıyla açtı.

Gençleri spora teşvik etmek amacıyla, 2000 yılından buyana ülke genelinde 18 spor salonu açan Sran Group 19’uncu spor slonunu Kırıkkale’ye açtı. Mustafa Özbek İlkokulu bahçesinde açılışı gerçekleştirilen spor salonuna, eski eşi tarafından 10 yaşındaki kızının yanında öldürülen Emine Bulut’un ismi verildi. Vali Yardımcısı Osman Akbaş, Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, eski Devlet Başkanı Kürşad Tüzmen, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ve diğer katılımcılar eşliğinde kesilen kurdele ile birlikte açılış gerçekleşti.

DİLEĞİMİZ, CİNAYETSİZ AYLAR VE YILLAR OLMASI
Burada konuşma yapan Vali Yardımcısı Osman Akbaş; “Bu toprakların yetiştirdiği insanlardan olan Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran'ın ülkemize sağladığı katma değerler, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde ilimize yapılan sayısız katkıları ve böyle bir spor salonunda Emine Bulut ismini yaşatması bizleri çok memnun etmiştir. İnşallah bu tür cinayetlerle ülkemiz bir daha karşılaşmaz. Hatırlıyorsanız ülkede 5 Ekim'de cinayetsiz bir gün geçirildi. Dileğimiz, cinayetsiz gün değil, aylar ve yılların olması.” ifadelerini kullandı.

EMİNE BULUT YÜREKLERİMİZE KAZINAN BİR İSİM
“Emine Bulut, bu talihsiz kaderi yaşayan binlerce kadından sadece biri.” diyen Sadettin Saran burada yaptığı konuşmada, “Emine Bulut bu topraklardan çıkan, yaşadığı dram ve trajik sonla yüreklerimize kazınan bir isimdir. Üstelik bu talihsiz kaderi yaşayan binlerce kadından sadece biri. 'Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın' ve 'Dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir' diyor Atatürk. Biz de Ata'mızın izinde şiddet gören tüm kadınların anısına bugün bu spor salonunu açıyor ve her zaman olduğu gibi 'Boş beyin şeytanın oyun alanıdır' diyerek çocuklarımızın kullanımına sunuyoruz.” dedi.

Gazete kale / Burak Çalışkan.     


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.