Dükkanları kapanan esnaf, belediyeye teşekkür etti

Dükkanları kapanan esnaf, belediyeye teşekkür etti
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatıyla, koronavirüs dolayısıyla dükkanlarını kapatmak zorunda kalan işyeri sahiplerine gıda yardım paketleri ulaştırıldı.

GIDA YARDIM KOLİLERİ ULAŞTI
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında, dükkanlarını kapatmak zorunda kalan işyeri sahiplerine, Kırıkkale Belediyesi tarafından gıda yardım paketi ulaştırıldı. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan genelge doğrultusunda işyerlerinin kapatılmasının arından, en çok gelir kaybına uğrayan esnaf grubu; berberler, kuaförler, güzellik salonları, çay ocakları ile minibüsçüler olmuştu. Duruma kayıtsız kalmayan Kırıkkale Belediyesi, esnafa yardım paketi ulaştırdı. Ayrıca minibüsçü esnafına da yakıt desteği veren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya, göstermiş olduğu dayanışma örneğinden dolayı işyeri kapanan esnaflardan teşekkür geldi.

ZOR GÜN DOSTU SAYGILI
Koronavirüsün yayılmasının önlenmesi amacı ile işyerleri kapanan ve zamanlarının büyük bir bölümünü evlerinde geçirmek zorunda kalan esnaf grubunun zor günlerinde yanında olan Belediye Başkanı Saygılı’nın desteklerine teşekkür eden esnaflar; “Virüs başladığından beri evdeyiz. Çalışamadığımız için gelir kaybına uğradık, bu zor günlerimizde bizlere desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’ya yaptıkları yardımlardan dolayı teşekkür ediyoruz.” dediler.
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.