Kırıkkale Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında

Kırıkkale Belediyesi ihtiyaç sahiplerinin yanında
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatı ile belediye ekipleri ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulundu.

Gazetekale.com / Yasemin Can

ERZAK-YAŞ SEBZE VE MEYVE DAĞITIMI
Kırıkkale Belediyesi’ne bağlı Sosyal Konsey tarafından yürütülen çalışmada, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında evlerinden çıkamayan 65 yaş üzeri vatandaşlar ile ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı yapılmaya devam ediyor. Son olarak 100 koliden oluşan yardım paketini 100 aileye ulaştıran belediye ekipleri, virüsün başlangıcından bu yana toplamda 1000 aileye yardım götürmüş oldu.

BELEDİYEMİZ İMKANLARI İLE
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlatılan ‘Milli Dayanışma Kampanyası’ içerisinde vatandaşların mağdur olmamaları için yardım paketlerini daha geniş bir yelpazeye yaydıklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “İhtiyaç sahibi ailelerin yanında olmaya devam ediyoruz. Belediyemiz imkanları ile hazırlanan erzak paketleri ve yine Kırıkkaleli hayırsever insanlarımızın katkı ve destekleri ile oluşturulan yardım paketlerini ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz.” diye konuştu.


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.