Doktor için Kırıkkale’ye gidiyoruz

Doktor için Kırıkkale’ye gidiyoruz
MHP’nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Onur Köksal yerel bir televizyonda önemli açıklamalarda bulundu.

Köksal yaptığı açıklamada, “Bu güne kadar büyüklerimiz bir araya gelip neden bir adım ileri gitmiyoruz dememişler. Doktor için bile Kırıkkale’ye gidiyorsak durum ortada dedik” dedi.

KIRIKKALE’YE GİDİYORUZ

Seçim süreci ile ilgili soruları yanıtlayan Köksal , ” Arkadaşlarımızla Kırşehir’in analizini yapıp projelerimizi hazırladıktan sonra seçim dönemine girdik. Kırşehir’in en büyük sorununun işsizlik olduğunu zaten biliyorduk ve istihdamı artıracak projelerimizi hemşehrilerimizin beğenisine sunduk. Bizden sonra il olmuş olan Aksaray Kırıkkale bizi 3-5 e katlamış vaziyetteler. Bu güne kadar büyüklerimiz bir araya gelip neden bir adım ileri gitmiyoruz dememişler. Doktor için bile Kırıkkale’ye gidiyorsak durum ortada dedik. Kırşehir’imizin istihdama ihtiyacı var dedik ve kapı kapı gezip anlattık ancak biz seçime çok geç başladık bizden 9 -10 ay önce oluşmuş bir blok ve artık beyinlere saplanmış bir hedef vardı, kendimizi anlatmaya zaman yetmedi.

MAHŞERDE ALLAH’A HESABINI VERECEKLER

Seçim süreci boyunca partizan bir duruş sergilemedim diyen Köksal ” Kırşehir’e hizmete talip olduğumu ve belediye başkanlığının böyle bir makam olduğunu anlattım. Sadece MHP oyları ile seçimi kazanmanın imkânsız olduğunu biliyorduk zaten. Çalışmalarımızı genele yayarak hareket ettik. Ancak en üzüldüğüm nokta ‘ben ülkücüyüm ama MHP ye oy vermeyeceğim ‘ diyenler oldu. 5002 şehidi olan bir davadan bahsedip nasıl olurda dava aleyhine çalışırsınız.MHP adayı göstermelik diye fitne yayanlar bu sözlerinin hesabını mahşerde Allaha verecekler.

”İNANAMADIM”

Seçim döneminde sokaktaki ilgi ve sahadan gelen bilgilerde 2. parti konumunda görünüyorduk. O dönemin belediye başkanına karşı oldukça yüksek oranda tepki vardı, sonuca bakınca biz değil o 2. Oldu bu inanılması zor bir şeydi. Tabiî ki bazı nedenler sonradan ortaya çıktı. Seçimden bir gece önce insanlar telefonla aranarak ‘MHP adayı Onur Köksal çekildi’ dediler. Bunu yapanlar kimse, onlar Allah’ından bulsun.Onur Köksal çekilecek iftirasına başta il başkanımız olmak üzere birçok değerli insanımız ellerinden geleni yaparak karşı duruş yaptı. Fakat çok önceden hazırlandıkları belli olan bu fitnebazları kırmak mümkün olmadı. Seçimlerde ki genel karakterleri sadece koltuk olduğu belli olan bu kimselere karşı tüm teşkilatımız mücadele verdi.

”ONUN DIŞINDAKİLERİN HADDİ DEĞİLDİR”

Yaşar Bahçeci’ nin beni arayıp çekilmememi istediği sözleri gerçek dışıdır diyen Köksal ”Benim çekilmememi bir kişi isteyebilirdi, oda yolbaşcımız, liderimiz sayın Dr. Devlet Bahçeli. Onun dışındakilerin haddi değildir. Kimsenin şahsi menfaati davanın üstünde değildir, kötülerin gölgesi olmaz dalı olmaz. Bu seçimlerin mağduru edilen kişi ben oldum bunu da yapanlar çok uzaktan birileri değildi. Ben ocakta yetiştim ve hep derdim ki ‘ benim hilal bıyıklı gardaşımın bıyığının bir teline 100 kişiyi değişmem’ gördüm ki her hilal bıyığın altında karakterli bir duruş yokmuş. Bizden görünüp bizden olmayanlar bana en çok yara açanlar oldu. Ak Parti’den o kadar değerli insanlar tanıdım ki hem çalıştı hem oy verdi, CHP’li olup ta bizi destekleyenler vardı. Hepsinin ortak kaygısı Kırşehir idi ve bu memleketin kalkınması idi. Ancak bizden görüp bizden olmayanlar bir makam için bu davaya nasıl kıydılar? Küçücük menfaat için bu davaya nasıl kıydılar? Başkalarının bile kucak açtığı bana, gardaşlarına nasıl kıydılar? Yarın mahşerde 5002 şehidin yüzüne nasıl bakacaklar? Bize 5-6 bin oy biçenler cevabını aldılar. Ben partim aleyhinde çalışırsam ben hainim teşkilatta olup ta parti aleyhine çalışanlar da haindir. 

”PROJE İÇİN ÇOK ARAYAN OLDU”

Onur Köksal daha önce tanıtımını yaptığı Ahi Baba Süt Entegre tesisi ile ilgili gelen soruya , ”Sokakta gezerken hemşehrilerim yanıma gelip ‘birçok aday gelip vaatlerde bulundular, kazanamayınca çekip gittiler kayboldular sen öyle yapma ne olur ‘ diye istekler de bulunuyorlar. Biz kaybolmadık kaybolmayacağız. Geçtiğimiz haftalar da yatırımcı arkadaşımızı Kırşehir’in huzuruna sunduk ve projelerimiz hazırlanıyor.  Beni bir çok arayan oldu bu proje dahilin de olmak için ancak önce memleketimizin insanı dedik yatırımcı bir arkadaşımız da Kırşehir den , genç cevval ve girişimci bir arkadaşımız ismini ilerleyen haftalarda kamuoyuyla paylaşacağız. 2020 Ahilik haftasında Ahi Baba markamızı hayata geçirmeyi planlıyoruz. Bizim yatırım açıklamamızın ardın birçok yorum yapıldı. Açıklamamızın ardından bize destek veren Sayın Valimize, milletvekillerimize, belediye başkanımıza, Özbağ belediye başkanımıza, bürokratlarımıza ve çok değerli hemşehrilerimize sonsuz teşekkürü bir borç bilirim.Onur Köksal milletvekili adayı olacak gündem de olmak için bu açıklamaları yapıyor diyen arkadaşlara cevabım şudur sende yatırım getir sende açıklama yap. Kırşehir’imize bir çivi çakandan Allah razı olsun. Gelecekte çocuklarımın övüneceği eserler bırakmak gibi bir hayalim var.Bizim Kırşehir için hayallerimiz var. Biz 7 yaşındaki çocuklarımıza gelecek kurma hayalindeyiz, kimse bu hayallerimizin önüne geçemez Allah’ın izniyle.” şeklinde cevap verdi.

Kaynak: İl Gazetesi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.