DEVA Merkez İlçe Işıkoğlu'na emanet

DEVA Merkez İlçe Işıkoğlu'na emanet
Ali Babacan liderliğinde ki DEVA Partisi Kırıkkale teşkilatlanmasında il başkanınından sonra merkez ilçe başkanını da belirledi. Partinin merkez ilçe başkanlığına kurucu üye Avukat İbrahim Işıkoğlu atandı.

DEVA Partisi Kırıkkale Kurucu Merkez İlçe Başkanlığına Avukat İbrahim Işıkoğlu atandı. İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş ile birlikte kurucu üyelik görevi verilen Işıkoğlu, Babacan tarafından merkez ilçe başkanlığıyla görevlendirildi. Işıkoğlu atanması ile ilgili olarak yaptığı açıklama da 'Hem partimizin kurucu üyesi olarak görevlendirmem, hem de merkez ilçe başkanlığı görevine atanmam hasebiyle sorumluluğumuzun ve üzerimizde ki yükün farkındayız.

 

Zor günlerden geçtiğimiz bir dönemde, sorumluluk duygusuyla hareket edip, Cumhuriyet şehrimiz Kırıkkale’mize DEVA olmak için yola çıktık. Şehrimize kulak verip, bıkmadan, usanmadan çalışacağız. Kırıkkale için ortak aklı, istişareyi esas alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlerle birlikte yol yürümek, katkı sunmak isteyen tüm arkadaşlarımızı birlikte yürümeye ve memleketimize DEVA olmaya davet ediyoruz' dedi. Işıkoğlu yönetim kurulunu önümüzde ki günlerde açıklayacaklarını ifade etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.