Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kurallara uyalım çağrısı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan kurallara uyalım çağrısı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada, herkesin gönüllü karantinada kalmasını ve kurallara uymasını istedi. 

Gazetekale.com / Yasemin Can

ZORUNLU OLMADIKÇA SOKAĞA ÇIKMAYALIM
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında yaptığı açıklamada, vatandaşlara ‘evde kalın’ çağrısında bulundu. Türkiye bu hastalığı yenecek güce ve imkana sahiptir diye Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Ev ve işyerleri dahil her ortamda sosyal mesafeye dikkat ederek, toplu taşıma araçlarını zorunlu kalmadıkça kullanmayarak, alışveriş ihtiyacı dışında sopa çıkmayarak, temizliğe hassasiyet göstererek tedbirlerin etkinliğini arttırmamız şarttır.”

ÖNÜMÜZDE AYDINLIK BİR GELECEK BİZİ BEKLİYOR
“Milletimizden sabır ve dirayet bekliyoruz. Şayet bu tedbirlerin daha ileri noktalara ulaşmasını istemiyorsak, gönüllü karantina şartlarına riayet etmeliyiz. Yani evimizden çıkmayacağız. Şu anda ABD'nin geldiği durum ortada. Öyleyse bizler, Türkiye olarak bulunduğumuz konumu çok daha ileri bir dereceye taşımamız lazım. Bu süreci en az hasarla atlattığımızda önümüzde aydınlık bir gelecek bizi bekliyor. Rehavete ve paniğe kapılmadan dikkatle ve sabırla atacağımız her adım bizi bu tedbirden biraz daha uzaklaştıracaktır. Lütfen evde kalalım kurumlarımızın açıkladığı tedbirleri hassasiyetle uygulayalım. Şunu unutmayalım, yarın elbet bizimdir, gün doğmuş gün batmış ebet bizimdir." 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.