CRM Çözümlerinde Dünyanın Bir Numarası Salesforce Ayrıcalıklarıyla Marketing Cloud

CRM Çözümlerinde Dünyanın Bir Numarası Salesforce Ayrıcalıklarıyla Marketing Cloud
Veri Cloud, dünyanın en büyük CRM çözümleri sunan marka Salesforce’nin Türkiye temsilciliğini yapan ve danışmanlık hizmetleri sağlayan bilişim sistemleri geliştirici markadır.

SalesForce’nin en ayrıcalıklı sistemlerinden biri olan Marketing Cloud çözümlerinden en efektif şekilde yararlanabilmek için yine Veri Cloud’u tercih edebilirsiniz. Marketing Cloud, temel olarak pazarlamacının iletişim kanalı ile çeşitli cihazlar
arasında bağlantı kuran bulut temelli bir müşteri ilişkileri yönetim sistemidir. Salesforce’nin hemen her türden işletmeye yönelik bu çözümü, müşteri ilişkilerinin her aşamasında doğru mesajı iletebilme avantajı sunar.

Müşteri İlişkilerinin Her Aşamasında Doğru Mesajı İletin

Müşteri ilişkilerinin her aşamasında doğru mesaj iletmek, ticari girişimin ya da yenilikçi bir fikrin potansiyel müşterileriyle en doğru ortamda buluşmasını sağlar. Etkili bir pazarlama stratejisi sunmasının yanı sıra Marketing Cloud, müşteri ilişkilerinin tüm basamaklarını arzu ettiğiniz bileşenlerle yönetebilme avantajı da sağlar.

Salesforce’un Marketing Cloud çözümü, bünyesinde birçok dijital aracı da barındırır. Journey Builder, Email Studio, Audience Studio, Salesforce Data Studio ve Social Studio başta olmak üzere tüm bu araçlar, müşteri ilişkilerinin yönetiminde özel ve ayrıcalıklı bir görev üstlenir. Salesforce’un Marketing Cloud çözümü ile telefonlar, sosyal medya platformları ve e-postalar aracılığıyla pazarlama stratejileri geliştirmek mümkündür.

Müşterileriniz ve Hedef Kitleniz Hakkında Daha Çok Veriye Ulaşın!

Salesforce Marketing Cloud çözümü, Salesforce’nin devasa ekosistemi içerisinde farklı türden yazılımlarla entegre olabilme ayrıcalığı sunar. Veri Cloud ile birbirine entegre olabilen optimize sistemlere ev sahipliği yapan Salesforce’nin CRM çözümleriyle müşteri ilişkilerinizi en efektif şekilde geliştirebilir ve hedef kitle hakkında çok daha veriye kolay ve hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

Marketing Cloud, kişiselleştirilebilen e-posta pazarlama stratejileri geliştirme imkânı sunar. Ayrıca tüm iletişim kanalları üzerinden birebir tüketici rotaları oluşturmanıza olanak sağlar. Pazarlama stratejileriniz hakkında veriler elde edebilir, başarı oranını takip edebilirsiniz. Aynı zamanda Salesforce’nin bu marketing çözümü, SMS ve grup mesajları aracılığıyla geniş kitlelere ulaşabilme imkânı da vadeder.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.