Çiftçi: “Kadınlar, hayatın her alanında vardır”

Çiftçi: “Kadınlar, hayatın her alanında vardır”
‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ münasebetiyle Gelecek Partisi Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı Av. Tuğba Çiftçi, açıklamalarda bulundu.

ÖNEMLİ GÖREVLERİ ÜSTLENİYORLAR 
Gelecek Partisi Kırıkkale Kadın Kolları Başkanı Av. Tuğba Çiftçi, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Çiftçi açıklamasında , “Toplumun yapısını güçlendiren ve değerlerimizin temel taşı olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu olsun. Her daim fedakarlıkla, vefayla ve özveriyle çalışan, hayatını değerler üzerine adayan Türk Kadını tarih boyunca toplum için çok önemli işler yapmıştır ve yapmaya da devam etmektedir” dedi.


KADIN OLARAK ÇOK ŞEY İSTEMİYORUZ
“Ülkemiz kadınlara ilişkin hakların tesisinde, toplumsal hayatta kadının yerini belirlemede kronolojik olarak Dünyada ön sıralarda yer almış olsa da, günümüzde maalesef yaşananlar ve konuştuğumuz konular tam aksidir. Kadınlarımızın şiddet gördüğü ve maalesef kadın cinayetlerinin giderek arttığı bir ülke konumundayız. Kadın olarak çok şey istemiyoruz. Biz kadınız ve insanız. Her insan gibi yaşama hakkına, çalışma hürriyetine, eğitim fırsatlarından eşit yararlanma hakkına, seçme ve seçilme hakkına yani toplumdaki her bireyle eşit haklara ve özgürlüklere sahibiz. Dünyanın neresinde yaşarsak yaşayalım ötekileştirilmeden, ayrıştırılmadan, şiddetsiz bir toplumda eşit bir şekilde yaşamak istiyoruz”


KADINLARIMIZIN GÜNÜ KUTLU OLSUN 
Son olarak Başkan Çiftçi, “Bir kadının Dünyanın neresinde olursa olsun eziyet ve işkenceye maruz bırakılmasının daima karşısında olacağımızı her mecrada belirtiyoruz, belirtmeye de devam edeceğiz. Bu vesileyle kadınlarımızın toplumsal hayatın her alanında yer aldığı, eşit şartlarda ve özgürce hayatını sürdürmesi temennisiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu olsun” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.