Buruk mezuniyet!

2018-2019 eğitim ve öğretim yılı yaz döneminin tamamlanmasına kısa bir süre kala Delice Cumhuriyet Ortaokulu son sınıf öğrencilerinin mezuniyet sevinçleri kursaklarında kaldı. Mezun olan öğrencileri herkesin içerisinde azarlayan okul müdürü U.Ö, mezuniyete katılan velilerden büyük tepki aldı.

ÖZEL HABER

 

 

2018-2019 eğitim ve öğretim yılı yaz döneminin tamamlanmasına kısa bir süre kala Delice Cumhuriyet Ortaokulu son sınıf öğrencilerinin mezuniyet sevinçleri kursaklarında kaldı.  Mezun olan öğrencileri herkesin içerisinde azarlayan okul müdürü U.Ö, mezuniyete katılan velilerden büyük tepki aldı.

AİLELER VİDEOYU SOSYAL MEDYADA PAYLAŞTI

Kırıkkale’nin Delice ilçesi Cumhuriyet Ortaokulu’nda 2018-2019 eğitim ve öğretim yılı bazı son sınıf öğrencileri, okul yönetiminden izin almayarak mezuniyet töreni düzenledi. Keplerini giyerek, okul bahçesinde hazır bulunan ve okul yönetiminden izin almayan öğrenciler, okul müdürü U.Ö tarafından herkesin içerisinde azarlandı. Bu duruma şahit olan aileler ise; çocuklarının herkesin içerisinde azarlanması olayına tepki göstererek,  yaşananları kayıt altına alıp sosyal medyada paylaştılar.

İLKOKUL ÖĞRENCİSİ GİBİSİNİZ

Okul müdürü U.Ö: “Bu davranışınız hoş bir davranış değil. İki tane sekizinci sınıfta iki ayrı şube var. Farklı mezuniyet töreni yapıyorsunuz, bu davranış sekizinci sınıf öğrencisine yakışır bir davranış değil. Ben sizin adınıza utanıyorum bu durumdan. İlkokul öğrencisi gibisiniz ve karar alıyorsunuz hiçbir öğretmen ile konuşmadan. Ciddiyeti olmayan çok basit bir mezuniyet töreni yapıyorsunuz aynı zamanda. Öğretmenlerinizle konuşup ortak bir şey yapsaydınız daha güzel bir mezuniyet töreni olurdu sizlere de daha güzel bir anı olarak kalabilirdi.” şeklinde öğrencilere tepki gösterdi.

HERKESİN İÇERİSİNDE RENCİDE EDEMEZSİNİZ

Çocuklarının okul müdürü tarafından azarlanmasına kayıtsız kalamayan velilerden H. K ve E.K, “Bu çocuklar bir haftadır hazırlanıyor. Çocukları burada arkadaşlarının içerisinde rencide etmenin bir anlamı yok. Çocukları herkesin içerisinde değil o zaman gerektiği gibi sınıflara götürün ve orada azarlayın. Herkesin içerisinde azarlamak olmaz böyle bir şey” diyerek tepkilerini gösterdiler. Müdür U. Ö’nün tepkisine karşın öğrenci velileri, mezun olan öğrencileri sahneye davet ederek fotoğraf çektirdiler.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.