Bu Şehrin Televizyonu Kırıkkale TV

Bu Şehrin Televizyonu Kırıkkale TV
Şehrimizi dışarıya açacak, ilimizdeki haberleri bize aktaracak ve memleketimiz ile ilgili programlar yapacak bir televizyon.  İşte o eksikliği giderecek olan Kırıkkale TV yayın hayatına başladı.

KIRIKKALE’NİN YENİ MEDYA YÜZÜ
Kırıkkale TV, yayıncılık hayatında çağın gerisinde kalmış ve medya alanında atılım gerçekleştirmemiş ilimizde yeni bir girişim olarak ortaya çıktı. Yayıncılık hayatında Kırıkkale’de ilke imza atan Kırıkkale TV, Kırıkkale’nin yeni medya yüzü olacak. Kırıkkale TV uzman kadroya ve profesyonel ekipmanlara sahip bir internet televizyonu olarak kaliteli yayıncılık hayatında yoluna ilk adımı atmış oldu.

BİRBİRİNDEN ÇEŞİTLİ İÇERİKLERE SAHİP
Kırıkkale’de yılardır belgesel yönetmenliği ve resmi kurumların tanıtım filmlerine yönetmenlik yapan İlyas Şen’in imtiyaz sahibi olduğu Karavan Ajans bünyesinde kurulan Kırıkkale TV, her geçen gün ilgi çeken konu ve konukları ile siz Kırıkkalelilere ve tüm halkımıza hitap ediyor. Yayın hayatına internet üzerinden devam eden yeniçağın televizyonu Kırıkkale TV, ses yalıtımından, aydınlatmasına kadar en ince detayına kadar düşünülerek kurulan Kırıkkale’nin en büyük stüdyosunda, birbirinden farklı içerikler ve güncel konularla hazırlanan programlar ile sizlerin karşısına çıkıyor.

ŞEN: “KENDİMİZİ HER GEÇEN GÜN GELİŞTİRİYORUZ”
Tarihten siyasete, sağlıktan spora birçok konu hakkında alanın uzman kişilerle birlikte yapılan programlar ile Kırıkkale TV yayın hayatına devam ediyor. Kırıkkale’nin televizyonu Kırıkkale TV’nin imtiyaz sahibi İlyas Şen, Kırıkkale TV stüdyolarını kurduktan sonra kendilerini daha da geliştirdiklerini ve gelişmeye öğrenmeye açık olduklarını dile getirirken, “Büyük bir risk alarak bu işe girdik ve Kırıkkale’ye yakışır derecede Kırıkkale’nin en büyük stüdyosunu kurduk. Yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz.  Ekip arkadaşlarım ve ben her geçen gün daha da gelişiyoruz. Umarım daha da büyüyüp ulusal bir televizyon olma yolunda adımlar atmaya başlarız” dedi.

MEMLEKETİMİZ İÇİN DEĞER
Kırıkkale halkına seslenen Şen, “Memleketimize değer bir televizyon kurduk. Halkımızdan isteğimiz bizleri sosyal medya hesaplarından ve Youtube kanalımızdan bizi takip etsinler. Bizlere destek olup, programlarımızı izlesinler. Bu sayede de hep birlikte büyüyelim ve şehrimizin televizyonunu daha ileriye taşıyalım” ifadelerini kullandı.

Haber: Volkan Bostancı


622750cb512d3.bu-sehrin-televizyonu-kirikkale-tv1-kirikkale-tv-sahibi-ilyas-sen.jpg

622750cb4e78b.bu-sehrin-televizyonu-kirikkale-tv6.jpg

622750cbe123e.bu-sehrin-televizyonu-kirikkale-tv3.jpg

622750cd16e92.bu-sehrin-televizyonu-kirikkale-tv5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Dünya