Bu poz dikkatlerden kaçmadı!

Bu poz dikkatlerden kaçmadı!
Kırıkkale Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen yemekli bir programda, Yüksek İstişare Kurulu toplantısı adı altında Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk ve bazı ilçe belediye başkanları programa katıldı. Programa MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir’in katılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığının tertiplediği yemekli bir programda Kırıkkale Üniversitesi öğretim üyeleri ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ve Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, Yüksek İstişare Toplantısında bir araya geldi. Kırıkkale Üniversitesi’nin gelişimi için yürütülen çalışmada MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir’in yer almaması dikkat çekti.

Yapılan program sonunda sosyal medya platformlarında yapılan paylaşımlarda MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve Karakeçili Belediye Başkanı Veysel Aydemir’in yer almaması, akıllara ‘Davet edilmediler mi?’ sorusunu getirdi. Kırıkkale Üniversitesi için yapılan çalışmada birlik beraberlik örneği sergilenmesi gerekirken, diğer siyasilerin yer almaması ‘Neden yoklar, parti içinde bir sorun mu oldu?’ yorumlarına neden oldu.

Gazetekale.com Haber Merkezi


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.