Bir çocuğun hayatı eğitimle değişir

Bir çocuğun hayatı eğitimle değişir
Türk Kızılay Kırıkkale şubesi ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı.

Türk Kızılay Kırıkkale şubesi ihtiyaç sahibi öğrencileri unutmadı.

Kızılay birçok alanda yardımlarına devam ettiği gibi okulların açılışı ile birlikte ihtiyaç sahiplerin çocuklarını unutmadı onlara yardım ve destek içinde stant açtı.

AİLELERE EN BÜYÜK YARDIM ÇOCUKLARININ EĞİTİMİNE YARDIM VE
DESTEK VERMEKTİR.
Türk Kızılay Kırıkkale şube başkanı Mustafa İşler; “Kızılay, halktan aldığını, halkın kötü günlerinde, halkın yardımına koşarak halka vermektedir. Türk Kızılay’ı, dünyanın her yerinde yaşanan doğal felaketlerde, savaşlarda herkesin yardımına koşar. Amacı, toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın sağlanmasına katkıda bulunmak, muhtaç ve yoksul insanların refahına katkıda bulunmak, ayrıca eğitim ve gençlik sorunlarının çözümüne katkıda bulunmaktır ailelere en büyük yardım çocuklarının eğitimine yardım ve destek vermektir.” ifadelerini kullandı.

BİR ÇOCUĞUN HAYATI EGİTİMLE DEĞİŞİR.
Başkan İşler; “Türk Kızılay Kırıkkale şubesi olarak okulların açılması ile çocuklarımızın kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak için stant açtık.
Çocuklarımız her şeyimizdir geleceğimizdir bir çocuğun hayatı eğitimle değişir, çocuklar okur dünya değişir Kızılay olarak vatandaşların yanında olacağız ve her nerede olursa olsun yardıma muhtaç insanlara yardım elini uzatacağız.” dedi. 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.