Baro iftarda buluştu

Baro iftarda buluştu
Kırıkkale Barosu tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel hale gelen iftar yemeği gerçekleştirildi. Geleneksel hale gelen yemekte birlik ve beraberlik pekişti.

Kırıkkale Barosu tarafından her yıl olduğu gibi bu yılda geleneksel hale gelen iftar yemeği gerçekleştirildi. Geleneksel hale gelen yemekte birlik ve beraberlik pekişti.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

Kırıkkale Barosu tarafından Ramazan ayı dolayısıyla geleneksel hale gelen iftar yemeği Tac Mahal’de gerçekleşti.  Program Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı’nın yanı sıra  J. Alb. İbrahim Ayhan Vural, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, çok sayıda baro mensubu ve aileleri katıldı. Geleneksel hale gelen yemekte birlik ve beraberlik pekişti.

MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Programda konuşma yapan Baro Başkanı Av. Erol Çakır, “Kırıkkale Barosu olarak her yıl meslektaşlarımız ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geliyoruz. Bu yılda meslektaşlarımız ve aileleriyle iftar programımızda buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Böyle organizasyonlar bizlerin birliğine ve beraberliğine katkı sağlamaktadır. Milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek Ramazanı Şerifini tebrik ediyorum.”

ZOR BİR MESLEĞİ YAPIYORUZ

“Bugün bir arada olduğumuz için bütün meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Dostluğun, birliğin beraberliğin en güzel ve hat safhalarda olduğu bir günde bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Ramazan ayının baro yönetimindeki arkadaşlara siz değerli meslektaşlarımız olan avukatlara hayırlara vesile getirmesini temenni ederim. Zor bir mesleği yapıyoruz. Mesleğimizin zorluğunun bilincindeyiz.”

BAŞKAN ÇAKIR, YAKINDAN İLGİLENDİ

“Cenabı Allah'tan bizleri birlik ve beraberlik içinde Ramazan Bayramı'na kavuşturmasını temenni ediyorum. İftar yemeğimize yoğun katılım gösteren meslektaşlarımıza ve davetlilerimize teşekkür ediyorum” dedi.  Kırıkkale Barosu Başkanı Av. Erol Çakır yemek boyunca avukatları bir an olsun yalnız bırakmadı. Masaları tek tek gezerek davetliler ile yakından ilgilendi.

 

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.