Aldemir ve yönetimi seçime start verdi

Aldemir ve yönetimi seçime start verdi
Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir ve yönetimi önümüzdeki ay yapılacak oda seçimi için yönetimi ile birlikte start verdi.

Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir ve yönetimi önümüzdeki ay yapılacak oda seçimi için yönetimi ile birlikte start verdi.

YÖNETİM LİSTESİ

Oda binasında yapılan basın açıklamasına Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir ve yönetimi Mustafa Özdemir, Şebnem Yüksel, Sıddık Mesut Sarı ve Veli Değirmenci'de hazır bulundu. Odanın 23'nci Olağan Seçim Genel Kurulu'nun  25.05.2019 tarihinde yapılacağını hatırlatan Kırıkkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ferman Aldemir, seçimlerle birlikte odanın daha ileriye gideceğini beyan etti.

BİRLİKTE YÖNETİM

Aldemir, Bu genel kurulda "BİRLİKTE YÖNETİM" grubu olarak seçimlere katılacağız. Yeni dönemde Allah{c.c)kısmet ederde seçilirsek tüm meslektaşlarımızı oyu ile değil) ayırt etmeden kucaklayıcı, şeffaf bir şekilde yönetim tarzı sergileyeceğiz. Mevcut seçim sistemine (NİSBİ SİSTEMJ göre listemiz kazansa da veya yönetime giremeyen meslektaşlarımızı üzülmeyecek, listemizin asil ve yedek üyeleri dahil tamamını kazanmış olarak göreceğiz. Yani üyelerimizin hizmet noktasında sıralama Önemli olmayacaktır."

DANIŞMA KURULU

Sözlerine devam eden Aldemir, "Yeni dönemde en az ayda bir sefer olmak üzere tüm üyelerimizle birlikte istişare toplantıları yaparak üyelerimiz arasında gerekli kaynaşma ve dayanışmayı hedefliyoruz. Ayrıca mesleki sorunlarımızın çözümü noktasında Danışma Kurulu oluşturarak sorunlarımıza çözüm üretmeyi düşünüyoruz. Değerli meslektaşlarım ve basın mensupları Ferman Aldemir,   başkanlığında aşağıda isimlen yazılı meslektaşlarımızı yönetim kurulu adayları olarak takdirlerinize sunarız. Yönetim Mustafa Özdemir, Şebnem Yüksel, Sıddık Mesut Sarı ve Veli Değirmenci."


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.