Ali Şanal, Keskin için aday adaylığını açıkladı

Ali Şanal, Keskin için aday adaylığını açıkladı
 Muhabir
Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde siyaset hareketleniyor. Keskin Belediyesi’nde görevli Ali Şanal. Keskin Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Şanal, birlik ve beraberlik içerisinde Keskin’i yöneteceklerini dile getirdi.

KESKİN İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Keskin ilçesi hareketli günler yaşıyor. Keskin Belediyesi’nde Malı İşler Müdürü olarak görev yapan Ali Şanal, yeni dönem için belediye başkan aday adaylığını açıkladı. Şanal, 35 yıllık belediye tecrübesini Keskin’in daha iyi yerlere getirmek için kullanacağını söyledi.

ali-sanal-1.jpg

GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ

Resmi başvurusunu yaparak aday adaylığını açıklayan Şanal, “Keskin’in daha iyi yatırım alması ve daha ileriye gitmesi noktasında elimizden gelen çaba ve gayreti göstereceğim. 35 yıldır Keskin ilçesi belediyesinde çeşitli kademelerde görev yaptım. Geçmişten gelen bu belediyecilik tecrübemi inşallah en iyi şekilde yansıtmak istiyorum. Keskin sevdalısı bir insan olarak, ilçeme aktarmak istiyorum. Eğer göreve geldiğimde güzel işler başaracağız” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.