Prestij Meselesi Filmi, kimin hayatını anlatıyor?

Prestij Meselesi Filmi, kimin hayatını anlatıyor?
Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ile çıktıkları yolculukta yıldızlığa uzanan sürecini anlatıyor.

Film, 1990'lı yıllarda müzik dünyasına birçok önemli ismi kazandıran Prestij Müzik ile yolları kesişen Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz ve Haluk Levent'in, müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu ile çıktıkları yolculukta yıldızlığa uzanan sürecini anlatıyor.

GERÇEK HAYAT HİKAYESİ YER ALIYOR 
Film, Mahsun Kırmızıgül’ün hem yönetmenliğini hem de senaristliğini yaptığı bir proje.  Prestij Meselesi filmi, Türk müzik tarihinin önemli isimlerinin gerçek hayat hikayelerini sinemaseverlerle buluşturuyor. Film, hem duygusal hem de eğlenceli bir izlenim sunuyor.
Mahsun Kırmızıgül’ün yönettiği ve senaryosunu yazdığı Prestij Meselesi filmi, 90’lı yıllarda Hilmi Topaloğlu’nun keşfettiği Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ün gerçek hayat hikayelerini anlatıyor. 

BUGÜNLERE NASIL GELDİ?
Prestij Meselesi filmi, 90’lı yıllarda müzik sektörüne giren ve büyük başarılar elde eden üç sanatçının hayatını konu alıyor. Filmde, Prestij Müzik’in kurucusu Hilmi Topaloğlu’nun keşfettiği Özcan Deniz, Haluk Levent ve Mahsun Kırmızıgül’ün hüzünlü ve dramatik hikayeleri izleyiciye sunuluyor. Filmde, sanatçıların yaşadıkları zorluklar, başarılar, hayal kırıklıkları ve umutları anlatılıyor. Filmde, Mahsun Kırmızıgül’ün 20’li yaşlarını ise kendi oğlu Mahmut Kırmızıgül canlandıracak. 

ÜNLÜ OYUNCULAR ROL ALDI
Filminin başrollerinde Onur Gözeten, Ali Erkin Acır, Engin Hepileri ve Mahmut Kırmızıgül yer alıyor. Filmde ayrıca Biran Damla Yılmaz, Şebnem Bozoklu, Melisa Döngel, Eser Yenenler, Erdal Özyağcılar ve Erkan Petekkaya gibi ünlü oyuncular da rol alıyor. 

Haber: Sibel Pehlivanlı 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.