Oppenhiemer filmi neyi anlatıyor? Oppenhiemer mı Barbie mi?

Oppenhiemer filmi neyi anlatıyor? Oppenhiemer mı Barbie mi?
Yeni vizyona giren Oppenhiemer ve Barbie isimli 2 film, son günlerde sinema dünyasını bir hayli meşgul etti. Milyonlarca sinemasever, yeni çıkan bu filmlere adeta akın etti.

BARBİE VE OPPENHİEMER VİZYONDA
Uzun süredir beklenen Oppenhiemer ve Barbie filmleri nihayet vizyona girdi. İki filmin vizyona girmesi ile birlikte son yılların en çekişmeli gişe yarışı da başladı. Dünya çapında yüzbinlerce sinemasever, filmlerin vizyona girdiği ilk gün sinema salonlarına akın etti. İzleyiciler filmleri izledikten sonra sosyal medya hesaplarından filmler hakkında görüşlerini anlattı. Bazı seyirciler filmlerin beklediklerine değdiğini belirtirken, bazı izleyiciler ise filmlerden memnun kalmadı.

OPPENHİEMER FİLMİNİN KONUSU NEDİR?
Inception, Intersteller, Prestij ve Memento gibi çok izlenen filmlerin dünyaca ünlü yönetmeni Christopher Nolan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Oppenhiemer filmi, atom bombasının mucidi Fizikçi Robert Oppenhiemer’ın hayat hikayesini konu alıyor. Oppenhiemer’ın atom bombasını nasıl icat ettiğini anlatan film, yetenekli yönetmen Nolan’ın kendine özgü tarzında karşımıza çıkıyor. Dunkirk, Intersteller ve Tenet gibi filmlerinde zamansal kaymalara yer veren ve bir ileri bir geri senaryo kurgusuyla karşımıza çıkan Nolan, Oppenhiemer filminde de bize aynı duyguları yaşatıyor.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.