Alaaddin Güneşer

Alaaddin Güneşer

Fırsatçılık mı, ihmal mi ENERJİSA?

     Zor günlerden geçtiğimiz, devletimizin insanından dayanışma istediği, yardımlaşmanın ön plana çıkartılmaya çalışıldığı, moral, motivasyon ve virüs ile savaşta kondisyonların yüksek tutulduğu, hastalıkta mücadelede üst düzey eforun sarf edildiği şu günlerde halkın yararına üst üste açıklamalar yapan Devlet yetkililerimiz aksine davranarak, milletimizi hayal kırıklığına uğratan bazı kuruluşların olması Kırıkkale halkını derinden yaralamıştır.
     Elektrik insanların şuanda vazgeçilmezi durumunda iken, elektrik ve doğalgaz sayaçlarının  üç ay okunmayacağı haberlerde haber olarak açıklanırken ENERJİSA firma çalışanlarının sayaçları okuyarak sayaç üzerlerine faturaları bırakıp hızlıca ortadan kaybolmaları, fatura tarihlerine halkın tepki gösterme korku olsa gerek.  
     Her ayın 17 ve 22 si arası çalışanlara,19 ila 25 emekli insanlara Elektrik fatura tarihleri tanzim edilirken, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına muhalefet ederek fatura çıkartan ve fatura tarihlerini çalışan kesimin maaşından önce ödeme tarihi koyarak insanların ceplerindeki paraya adeta göz dikercesine bir uygulama içerisine girip Cumhurbaşkanımızın sözlerini hiçe sayan bu kurum yetkililerini şiddetle kınıyorum.
     Son ödeme tarihi 13 olan elektrik faturalarını insanlar ödemek için ya borç alacaklar ya da ay başını bekleyecekler faturalarını cezalı olarak yatıracaklar. Bunun anlamı fırsatçılık mıdır, insanların aklı ile alay etmek midir, Cumhurbaşkanına saygısızlık mıdır yoksa sehven yapılan bir yanlışlık mıdır. Birçok arkadaşımla görüştüm elektrik fatura tarihleri hep maaş tarihinden önce. 
     Başta Kırıkkale Milletvekilimiz ve sayın AK Parti yetkililerini yapılan bu büyük yanlış hakkında bilgilendirdim. Kırıkkale halkına kesilen bu cezanın durdurulması ve fatura tarihlerinin düzeltilmesi hususunda Kırıkkale halkına yardımcı olmalarını talep ettim. Vekilimiz sayın Ramazan CAN bey bana bu konuyu Bakan beye ileteceği ve yapılan yanlışın düzeltilmesi için gayret sarf edeceği noktasında samimi yaklaşınız, Kırıkkale halkı adına şahsımı mutlu etmiştir. 
     Bu fatura tarihlerinin düzeltilmemesi Kırıkkale halkının aklında ENERJİSA kurumunu fırsatçı ve halkına eza ve cefa çektiren bir kurum olarak kazınacaktır. Çok geçmeden yanlışınızdan dönünüz ve çıkarmış olduğunuz faturaları düzeltmek için elemanlarınızı tekrar gönderin ve fatura tarihlerini düzeltin ki samimi olduğunuzu anlayalım. Yoksa akıllarımızda fırsatçılık yapan bir kurum olarak kalacaksınız.

Bu yazı toplam 6 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Alaaddin Güneşer Arşivi