Alaaddin Güneşer

Alaaddin Güneşer

Yüksek İhtisas Hastanesinde yavuz hırsız ev sahibini bastırdı

     Hastane çalışanları ile görüşmeye bile tenezzül etmeyen, sekreterya ile sıkıntıları çözme yolunu seçen, hastane çalışanlarının dertlerinden ve sıkıntılarından bir haber, hala yaptıkları yanlışların doğru olduğunu savunan, insanların tedavilerini engelleyen, kalplerde kapanmaz yaralar açıp unutulmaz izler bırakan, hakkını arayanlara dinlemedikleri halde cezalar yağdıran hastane idaremiz keyfi tutumlarına kararlılık ile devam etmekte olup, bu olayların daha ne kadar süreceği hastane çalışanları tarafından bir muamma olarak akıllarda yerini almış durumda.
     Hak hususunda cezaların bize mükâfat olduğunu, cezaların bizim hak yolunda yürüyüşümüzü engelleyemeyeceği, cezaları; bizlerin şeref madalyası olarak göğsümüzde gurur  olarak taşıyacağımızı daha önceki söylev ve yazılarımızda beyan etmiş idik. Bizlere layık görülen cezaların hukuk yolunda mücadelesinin süreceği, hak arama girişimlerimizi sonuna kadar devam ettireceğimizi hastane idaremizin bilmesi belki ileri atacakları yanlış adımların önüne geçer, adalet hakkıyla tecelli eder diye bizler umut ile haklı davamızda yürümeye devam edeceğiz.
  İnsanların tedavilerinin yarıda bırakılması, hamile bir hastane çalışanının düşük yapmasına sebebiyet verilerek Gül hanımın çalışma azminin yok edilme çabaları, kalplerde derin izler bıraksa da, bizler büyük bir şevk ile vazifemizin başında kıymeti tartışılmaz olan Kırıkkale insanına hizmetimizde bir aksaklığa sebebiyet vermeyecektir. Çünkü bizler halka hizmeti Hakka hizmet sayan fedakar Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi çalışanlarıyız.
     Hani halk arasında bir deyim var ''yavuz hırsız ev sahibini bastırdı '' diye işte Hastane idaresinin tamda yaptığı bu. Hem mobing uyguluyorlar hem de kendilerini haklı çıkarmak için ceza veriyorlar. Hal bu ki cihan bilir ki bizler demirden korksak trene binmeyiz. Alacağımız cezalar bizlerin düşüncesini ve felsefesini asla değiştirmediği gibi bizlerin azimlerini kuvvetlendirmekte, haklı davamızda ruhlarımızı kamçılamaktadır.
     Vereceğiniz cezalar ne bizi çok fakir yapar nede hayatımızda en ufak bir değişikliğe sebebiyet verir. Sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki sergilediğiniz tutum ve davranışların tamamı yanlıştır. Bizler ne tepeden bakılacak kadar küçüğüz, ne aşağılanacak kadar karaktersisine canları yakılıp tedavileri engellenecek kadar tedaviye layık değiliz. Büyüklerimizin ;''insanı yaşat ki devlet yaşasın’ ‘en büyük yatırım insanadır’ ‘amel defterini kapatmayan unsurlarının tamamının insan olduğunu'' hatırlatan sözlerini idaremiz unutmuş olacak ki bizler idaremize tekrar hatırlatma gereği duymaktayız.
     Sizler bizlere ceza vererek nefsinizi rahatlatmış olabilirsiniz ama verilen cezaları İl disiplin kuruluna ve mahkemeye taşıma arzumuz çok kuvvetle aklımızda bulunmaktadır. Bir gün bu yaptıklarınızı sorguladığınızda bizlerden helallik dilemeye geldiğinizde bizler dileyeceğiniz özür karşısında hakkımızı sizlere helal edeceğiz bilesiniz. Biliriz ki ahiret hesabında arkanızda birini bulamayacaksınız. Muhakkak orada herkes hak ettiği muameleyi görecek ve yaptıklarının karşılığı hak ettiği ceza kendisine verilecektir vesselam.

Bu yazı toplam 5 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Alaaddin Güneşer Arşivi