Alaaddin Güneşer

Alaaddin Güneşer

İpekci diyor ki...

     İpekci Turizm sahibi sayın Mehmet İPEKCİ tarafından davet edilmiş olduğum, gönül dostları ile sabah kahvaltısına katılıp yolculuk yapmış olduğum insanların bir arada olduğunu görmek ve onlar ile beraber eski günleri yad etmek arzusu taşırken, duyduklarım beni derinden üzmüş, insanların riyakarlıkları ve göstermiş oldukları iki yüzlülük karşısında şu ekonomik krizde yaşanan bir olayı fırsat sayarcasına, yaptıkları vefasızlık insan kelimesinin tarifini bana bir kez daha hatırlatmıştır.

     Sayın Mehmet İPEKCİ kahvaltıda yapmış olduğu konuşmada; Ramazan umrecilerinden Konya ve diğer şubelerinin operasyonlarının başarı ile yapılmış olduğunu sadece Kırıkkale Ramazan umrecilerinden küçük bir grupta aksaklık yaşandığını, ofisinin başında olduğunu ve Ramazan umresine gidemeyen kardeşlerinin mağduriyetlerinin en kısa zamanda giderileceğini söyleyerek, sıkıntı çeken umrecilerine kendisine gösterdikleri sabırdan dolayı teşekkür etmiş, yaptıkları bu iyiliğin ve gösterilen sabrın Allah katında mükafat bulacağını, karşılıksız kalmayacağını dile getirmiş, Tüm KIRIKKALE'lileri ofislerine beklediklerini açık yüreklilik ile dile getirmiştir.

     Kendisinin de büyük iyiliklerde bulunduğu, yıllarca yanında çalıştırdığı insanlar tarafından oluşturulmaya çalışılan bu algının, yapmış olduğu iyiliklerin mükâfatı olduğunu dile getiren sayın İPEKCİ Ramazan umrecilerinin mağdur edilmeyeceğini söyleyerek toplum ile paylaşmış, bu güçlüklerin kahvaltıya katılan dostlar ile en kısa zamanda aşılacağını vurgulayarak dosta ve çekemeyenlere karşı birlik beraberlik mesajları vermiş, dostlarının akıllarda yanlış bir bilgi olmaması için açıklamalarda bulunmuştur.

     On kuruş uğruna yıllarca iyilik yaptığı insanların kendisine söyledikleri yalanları, Yolda satılmanın vermiş olduğu üzüntüyü, çevrilen dolapların, yapılmak istenilenlerin farkında olduğunu ve bu yanlışları yapanlara duadan başka bir şey etmediğini, kırgın ama üzgün olmadığını belirterek konuşmasına son vermiş, adeta yıkılmadık ayaktayız diyerek gülen yüzümüz, tebessümü yüzünden eksik olmayan personellerimiz ile KIRIKKALE halkına hizmet vermeye devam ettiklerini Kırıkkaleli kardeşlerine  haykırmıştır.

     Dünyanın dünyada kaldığını söyleyenlerin, şerefli onurlu haysiyetli ve vakarlı bir hayat sürmenin kıymetinden bahsedenlerin yaptıkları bizi şaşırtsa da İnsan kelimesinin altına aklı olan bütün canlılar girdiği için çokta şaşırdığımı söylemem yanlış olur. Biz biliriz ki Allah sabredenler ile beraberdir. Bizde bu yaşanan olaylar karşısında Sayın Mehmet İPEKCİ beye sabır tavsiyesinde bulunarak, taşıdığı hoş gönül ile yoluna devam etmesini, masivalara takılmaması gerektiğini vurgulayarak kahvaltıdan ayrıldık.

     Hesabın olduğunu, bir gün konuştuklarımızdan ve yaptıklarımızdan muhakkak hesaba çekileceğiz. Rabbim herkese hesap kolaylığı ihsan etsin. Dünya muhakkak dünyada kalmakta. Mirasçılarınıza bırakacağınız dünyalık için cehennem ateşinde yanmaya değer mi diye Kırıkkale halkına bir soru sormak istiyorum, değer mi. Bence değmez.

Bu yazı toplam 8 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Alaaddin Güneşer Arşivi