Alaaddin Güneşer

Alaaddin Güneşer

İnancın zaferi ‘Karabağ’

     Tacizler, tehditler, aşağılama ve hor görmenin, ukalalığın, had bilmezliğin, kendini beğenmişliğin sonucu Azerbaycan için KARABAĞ zaferini kaçınılmaz kılmış, doğru bildiği yolda ilerlemenin, tevazunun, saygının, kişilik hak ve özgürlüklerine sıkı sıkıya bağlı olan bu milletin hürriyet tutkusu ile adım adım bu günlere gelinmiştir.

     Bu kutlu gününüz sizlere mübarek olsun. Allah'a olan hamdleriniz Rasulüne getirdiğiniz selatü selamlarınız sizlere bu günleri yaşatmış, sizlerin ve bizlerin gözlerinden sevinç göz yaşları akmasına vesile olmuş bu gün 31 yıllık hasrete de son vermiştir.

     Haykırışlarınız, sevinç çığlıklarınız, gözlerden akıttığınız mutluluk gözyaşları kardeşliğin pekişmesine sebep olmuş, kadim Türk Milleti bu mutluluğu sizlerle birlikte gönüllerinde yaşamış sevincinize ve kederlerinizde yalnız olmadığınızı sizlere derinden hissettirmiştir. Mutluluğunuz mutluluğumuz olmuştur.

     Bir olunca, kardeşlik bağlarının sarsılmaz bir şekilde bağlılığı en azgın toplumların bile nasıl dize getirdiği Azerbaycan ordusunun Karabağ zaferi ile gözler önüne serilmiştir. Birlikten kuvvet doğar sözünün bir yansımasıdır sanki Karabağ zaferi.

     Yıllardır ezan sesinden mahrum kalan Karabağ dağlarında tekrar ezan sesinin yankılanması, gönülleri iman ile dolu olan bir toplumun önünde kimsenin duramayacağını aşikat etmiştir.     Hürriyet ve inanç olmadan ölmenin ve yaşamanın bir anlam ihtiva etmediği diyarlara, iman dolu gönülleri ile adalet hak ve hürriyet getiren Azerbaycan ordusunu yürekten kutluyor, ezan sesinin ulaştığı tüm diyarlarda İslam sancağının kıyamete kadar dalgalanmasını Yüce olan Allah’tan niyaz ediyorum.

     Tüm cihan duysun ki zafer ancak ve ancak Allah’ın ve emrettiği yolda yürüyenlerindir. Bize düşen hak yolda seferden başka bir şey değildir.

     ALLAH’ım; bölünmeden, parçalanmadan bir ve bütünlük içerisinde senin emirlerin doğrultusunda bizleri bir eyle, Peygamberinin yürüdüğü o güzel yoldan bizleri ayırmadan tüm cihanda inananlara zafer nabip eyle. KARABAĞ AZERBAYCANDIR, AZERBAYCAN KARABAĞ………

Bu yazı toplam 4 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Alaaddin Güneşer Arşivi