Zafer Partisi’nden esnaf ve pazar ziyareti

Zafer Partisi’nden esnaf ve pazar ziyareti
Zafer Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında Kızılkanat İş Merkezi ve Pazartesi Pazarı’nı ziyaret etti.

ESNAFIN SORUNLARINA KULAK VERDİ
Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emin Erkeç ve Zafer Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Tuğba Mızrak Demirbağ, seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkaleli vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Zafer Partisi heyeti, Kızılkanat İş Merkezi’ndeki bulunan esnaflarla ve Pazartesi Pazarı esnafı ile bir araya geldi. Esnafın sorunlarına kulak veren Zafer Partisi heyeti, 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimlerde ATA İttifakı’na destek istedi.

ÇÖZÜM İÇİN GELİYORUZ
Esnafın ve Kırıkkaleli vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını belirten Zafer Partisi Kırıkkale Milletvekili Adayı Tuğba Mızrak Demirbağ, “Biz esnafımızı ve vatandaşımızı düşünen, onların refahı için elimizden gelenin fazlasını yapacak olan bir siyasi partiyiz. Vatandaşımızın karşı karşıya olduğu ekonomik krizi ve sığınmacını krizini biliyor ve buna çözüm olmak için geliyoruz.” dedi.

13 MİLYON SIĞINMACI ÜLKELERİNE GÖNDERİLECEK
Kırıkkaleli vatandaşların kendilerine yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkan Emin Erkeç ise iktidara geldikleri zaman 13 milyon sığınmacıyı ülkelerine göndereceklerini belirtti.


645a6f2a2fd94.2.png

645a6f2a36ee2.1.png

645a6f2b4f581.3.png

645a6f2b5bbce.4.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.