Keskin Belediyesi’nden dev borç ödemesi!

Keskin Belediyesi’nden dev borç ödemesi!
 Muhabir
Keskin Belediyesi, uzun süredir gündemde olan borç yükünü önemli ölçüde hafifletti. Yürütülen çalışmalar sonucunda, Enerjisa kurumuna olan 24 milyon 651 bin 538 liralık borcun tamamı ödendi.

İLLER BANKASINDAN 13 MİLYONLUK DESTEK

Keskin Belediye Başkanı Ekmel Cönger’in talimatı ve Milletvekili Mustafa Kaplan’ın destekleriyle yürütülen çalışmalar sonucunda, Enerjisa kurumuna olan 24 milyon 651 bin 538 liralık borcun tamamı ödendi. Borç kapatma sürecinde 13 milyon liralık kısmın İller Bankası kredisiyle karşılandığı, geri kalan tutarın ise belediyenin öz sermayesiyle ödendiği bildirildi. Bu gelişme, ilçenin mali yapısının güçlendirilmesi ve geleceğe daha sağlam adımlarla ilerlemesi açısından büyük önem taşıyor.

keskin-belediyesinden-dev-borc-odemesi2.jpg

CÖNGER: “BORÇLARIMIZI KAPATIYORUZ”

Başkan Cönger, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Halkımıza söz verdiğimiz gibi, mali disiplini sağlayarak borçlarımızı kapatıyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan Milletvekilimiz Sayın Mustafa Kaplan’a da teşekkür ediyorum,” dedi. Yapılan bu ödeme ile Keskin Belediyesi önemli bir mali yükten kurtulmuş oldu. #dahagüzelgünlereKeskin etiketiyle paylaşılan gelişme, ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı ve sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.