Zafer Partisi, pazarcı esnafını ziyaret etti

Zafer Partisi, pazarcı esnafını ziyaret etti
Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emin Erkeç ve Milletvekili Adayı Tuğba Mızrak Demirbağ, pazarcı esnafını ziyaret etti. 

PAZAR ESNAFININ SORUNLARINA KULAK VERDİ
Zafer Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı’nda 14 Mayıs Seçimleri için çalışmalar devam ediyor. Kırıkkale’nin her kesiminden vatandaşla bir araya gelen Zafer Partisi İl Teşkilatı, son olarak pazarcı esnafı ile bir araya geldi. Zafer Partisi Kırıkkale İl Başkanı Emin Erkeç ve Milletvekili Adayı Tuğba Mızrak Demirbağ, hem pazarcı esnafı ile hem de pazara gelen vatandaşlarla sohbet etti. Pazarcı esnafının isteklerini ve sorunlarını dinleyen Erkeç ve Demirbağ pazarcılara ve vatandaşlara Zafer Partisi’ni anlattı. 

“ÜLKE, ÇEŞİTLİ KRİZLERİN İÇİNE SÜRÜKLENMİŞ DURUMDA”
Pazar ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Milletvekili Adayı Demirbağ, “Bizler halkımıza sonuna kadar güveniyoruz. İnşallah milletimiz sandıkta gerekeni yapacaktır. Mevcut iktidar 20 seneyi aşkın bir süredir ülkeyi yönetmekte. Maalesef ülkeyi çeşitli krizlerin içine sürüklemiş durumda. Ekonomik kriz, milli birlik krizi, sığınmacı krizi bunlardan birkaçı” dedi.

“13 MİLYON SIĞINMACIYI GÖNDERECEĞİZ”
Türkiye’de bulunan sığınmacıların bir an önce ülkelerine gönderilmeleri gerektiğini belirten İl Başkanı Erkeç, “Ülkemiz büyük bir sığınmacı krizi ile karşı karşıya. 13 milyonu aşkın sığınmacı ülkemizi sessiz bir şekilde işgal ediyor. Bu sığınmacıların bir an önce ülkelerine gönderilmeleri ve ülkemizin sırtındaki bu yükün atılması gerekiyor. İktidara geldiğimiz zaman bu sığınmacıların tamamını ülkelerine geri göndereceğiz.” dedi.
 


6456b3011f20f.zafer-pazar1.png

6456b30129b03.zafer-pazar2.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.