Zabıtadan kan bağışı

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 büyüklüğündeki depremin ardından Kırıkkale Belediyesi çalışanları afet bölgesine yardım faaliyetlerinde bulunmanın yanı sıra kan bağışında da bulundu. 

  • Gündem
  • 22 Şubat 2023
  • 11:36
Zabıtadan kan bağışı

KAN BAĞIŞINA DUYARLILIK GÖSTERDİLER 
Kızılay’ın depremzedelerin kan ihtiyacının karşılanması yönündeki çağrısına destek olmak için harekete geçen Kırıkkale Belediyesi Zabıta Ekipleri, Kızılay Kırıkkale Kan Merkezi ile işbirliği yaptı. Kırıkkale Belediyesi Zabıta Personeli Kızılay kan bağışı merkezinde, depremzedeler için kan bağışında bulundu. 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ 
Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada kan vermeye yönelik çağrılara karşılıksız kalmadıklarını belirterek “ Kızılay ile ortak bir çalışmayla, çalışanlarımız kan bağışına destek veriyor. Ülkemiz büyük bir afet ile karşı karşıya biz bu afetin oluşturduğu yarayı birlikte aşacağız. Kırıkkale Belediyesi olarak bütün olanaklarımızla bölgeye destek olmaya devam ediyoruz. Diğer taraftan da kan ihtiyacına karşılık zabıta personelimiz duyarlılık göstererek kan bağışında bulundu” 

Haber: Burak Çalışkan 

 

 



 

İlginizi Çekebilir

11 saatlik karanlığı asla unutmayacağız!

İlginizi Çekebilir

Mehmetçikle omuz omuza 

İlginizi Çekebilir

Meydanda vatandaşlarla iftar 

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

38841

Çiftçi: “Kadınların sesi olacağız”

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

Yüksek Hızlı Tren seferleri için geri sayım 

Kurnaz’dan Kırıkkale’ye dünya şampiyonluğu hediyesi 

Taşkın: “Bütün mücadelemiz Kırıkkale için olacak”

Park halindeki dolmuş ve traktör yandı

SIRADAKİ HABERLER