Yüksek İhtisas Hastanesi'nde Mobbing

Yüksek İhtisas Hastanesi'nde  Mobbing
Köşe yazarımız Alaaddin Güneşer'in 'Hastanede Mobbing' adlı makalesi.

     İş bilmezlikler, yanlış kararlar, keyfi uygulamalar ile zor günler yaşayan Yüksek İhtisas Hastanesi çalışanları tam anlamı ile idare kurbanı olmuş durumda. Sürekli yer değiştirmeler, insanlar ile gereksiz sayılabilecek uğraşmalar, zorlaştırılarak artırılan iş yükleri, kayırmacılık bunlara vereceğimiz örnekler arasında yer almakta.

     Trafik kazası sebebi ile tarafıma verilen üç günlük istirahatin tedavi sürecim tamamlanmadan hakem hastane olarak belirlenen Ankara Numune hastanesine sevk edilmesi, rahatsızlığım artmasına sebep olmuş, işte bu iş bilmez yöneticilerin 2016 yılında çıkan sağlık yasasının 7. maddesinin 7. bendini hiçe sayarak tam bir keyfiyet içerisinde uygulamaları ile kendilerini kanunun üzerinde görmelerine sebep olmuştur.

     Kırıkkale Tıp Fakültesi Hastanesi hakem hastane olarak Sağlık Bakanlığı tarafından kabul görürken ve hali hazırda hakem hastane iken, Yüksek İhtisas Hastanesi idareci tarafından kabul görmemiş, ikazlarıma rağmen zorla Ankara Numune Hastanesine sevkim yapılmış bu sebeple.....

 

 

KÖŞE YAZISININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.