Yeniden Refah'ın İl Başkanı Arif Erdal oldu

Yeniden Refah'ın İl Başkanı Arif Erdal oldu
Yeniden Refah Partisi kurucu Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur henüz sahaya yeni çıkılmasına rağmen Yeniden Refah Partisine yoğun bir teveccühün olduğunu söyledi. Sungur “Kucaklayıcı olacağız, zenginleşeceğiz” dedi

Kuruluş çalışmasını tamamlayan Yeniden Refah Partisi yurt genelinde kurucu il başkanlıklarını belirlemeyi sürdürüyor. Bu çalışma kapsamında Kırıkkale kurucu il başkanlığına Erbakan vakfı temsilcisi Arif Erdal görevlendirildi. Erdal ile birlikte Kırşehir, Sinop ve Tokat kurucu il başkanlarına da görevlendirme yazıları Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur tarafından teslim edildi.

 

Yeniden Refah Partisinin kuruluş çalışması yürütülen rahmetli Necmettin Erbakan’ın özel ofisinde düzenlenen toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Bahattin Sungur Yeniden Refah Partisine her kesimden yoğun bir teveccühün olduğunu söyledi. Sungur il başkanlıklarına görevlendirilenlerden bu teveccüh karşısında kucaklayıcı olmalarını istedi. Ancak bu şekilde büyüyebileceklerini belirten Sungur insanları ötekileştirmeden, şu partili bu partili demeden partiye kazandırılmasını istedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.