Yardım çekleri havada uçuştu: Vatandaşlar birbirlerini ezdi

Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşlara yardım çeki dağıttı. Valilik binasında gerçekleştirilen yardım çeki dağıtımında onlarca insan sıraya girdi. Zaman zaman gergin anların yaşandığı ve koronavirüs tedbirlerine uyulmadığı dikkatlerden kaçmadı. Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardım çekini dağıtmakta beceriksiz davrandı ve sınıfta kaldı.

Gazetekale.com ÖZEL HABER

ÇEKLER HAVAYA SAÇILDI
Kırıkkale Valiliğine bağlı Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi ailelere 100 TL’lik yardım çeki dağıttı. İhtiyaç sahibi aileleri gruplar halinde sıra ile çağırmak yerine bir anda valilik binasına toplayan Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, izdiham yaşanmasına neden oldu. Onlarca vatandaşın bir araya toplandığı alanda zaman zaman arbede yaşandı. Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yanlış bir şekilde uygulanan dağıtım anında insanların adeta birbirlerinin üzerine çıkması nedeniyle görevli kişi yardım çeklerini havaya fırlattı. Yere saçılan çekleri toplamak isteyen vatandaşlar ise adeta birbiriyle yarıştı. Bu sırada bir kadının yardım çeklerini kimseye kaptırmamak için yere yattığı anlar ise cep telefonu kamerasına an be an kaydedildi. 

KİM ELİNİ UZATTIYSA ONA VERİLDİ
Yardım çeklerinin havaya saçılmasının ardından ortalık savaş alanına dönerken, kalabalıkla baş edemeyen Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanları, kim elini uzattıysa yardım çeki vermeye devam etti. Uygulanan yanlış yardım kampanyasının ardından bazı vatandaşlar çok sayıda yardım çeki alırken, ihtiyaç sahibi bazı vatandaşlar ise eli boş döndü. Öte yandan, yaşanan bu olay Kırıkkale Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nın beceriksizliği gözler önüne serildi.

 


608a8a03c597a-sosya (1).jpg

608a8a04b6107-sosya (1).png

608a8a04d532d-sosya (2).jpg

608a8a059da3d-sosya (2).png

608a8a0653b5b-sosya (3).png

608a8a0742d7d-sosya (4).png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.