Yahşihanspor Baran ile anlaştı

Yahşihanspor Baran ile anlaştı
Kırıkkale 1’nci amatör Kümede şampiyonluk hedefleyen ve Amatör Kümede lider bulunan Yahşihanspor, Teknik Direktörlüğe Nihat Baran’ı getirirken, ara transfer döneminde de iki takviye yaptı.

İMZALAR ATILDI
Kırıkkale 1’nci Amatör kümede şampiyonluğun en büyük adaylarından olan ve amatör kümede lider bulunan Yahşihanspor, ligin ikinci yarısında başarılı Teknik Direktör Nihat Baran ile anlaştı. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’ın makamında gerçekleştirilen imza töreninde Baran ile birlikte Baran’ın yardımcısı Tuncay Eryılmaz’da sözleşme imzaladı. Ara transfer döneminde takviye yapan Yahşihanspor, Furkan Kaya ve Ahmet Akgül ile de sözleşme imzaladı.

HEDEF ŞAMPİYONLUK
İmza töreninde konuşan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Yahşihanspor’un hedefi şampiyonluk. Hedefimiz için hem hocalarımızla hem de oyuncu kardeşlerimizle anlaşma yaptık. İnşallah sezon sonunda hedeflerimize ulaşmış olacağız. Nihat Baran Kırıkkale’nin ve spor camiasının yakından tanıdığı başarılı bir teknik direktör, hocamızla birlikte inşallah önümüzdeki sezon Spor Toto Bölgesel amatör Ligde mücadele edeceğiz” diye konuştu.

BAŞARILAR DİLİYORUM
Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un kendilerinin rakibi olmadığını söyleyen Başkan Türkyılmaz, “Kırıkkale Büyük Anadoluspor bizim ağabeyimizdir, bir markadır hiçbir zaman rakibimiz değil. İnşallah Kırıkkale Büyük Anadoluspor 3’üncü lige çıkar ve bizde onların bıraktığı yerden ilimizi temsil ederiz. Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a da Bölgesel Amatör Ligde başarılar diliyor ve inşallah şampiyon olarak bizleri gururlandıracaklar” ifadelerini kullandı.

KIRIKKALESPOR BİZİM RAKİBİMİZ DEĞİL
Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve Yahşihanspor Başkanı Bülent Delice ile sözleşmeyi imzalayan Teknik Direktör Nihat Baran, “Hedefimiz Kırıkkale 1’nci amatör kümede şampiyon olup Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak. Bunun için ekibim ve futbolcularımızla sürekli çalışacağız ve sezon sonu mutlu sona ulaşacağız. Ligde güçlü rakiplerimiz var ama biz bu ipi göğüsleyeceğiz” dedi.

KIRIKKALESPOR BİR MARKADIR, BİR DEĞERDİR
Eskiden görev yaptığı ve Spor Toto Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk yarışında önde bulunan Kırıkkale Büyük Anadoluspor hakkında da açıklamada bulunan Teknik Direktör Nihat Baran, “Kırıkkale Büyük Anadoluspor Kırıkkale’nin bir markasıdır, bir değeridir. Bizi yıpratmak için bazı dedikodular var, Kırıkkale Büyük Anadoluspor’un önünü kesmek için Yahşihanspor ile anlaştığımı söyleyenler var ama Kırıkkale Büyük Anadoluspor bizim rakibimiz değildir”

KAYA VE AKGÜL’DE İMZALADI
Baran, “Kırıkkalespor inşallah 3’üncü lige çıkar ve Bölgesel Amatör Ligde onların bıraktığı yoldan biz devam ederiz. Kırıkkale Büyük Anadoluspor’a şampiyonluk yarışında başarılar diliyorum ve inşallah bizleri sevindirecekler” diye konuştu. Konuşmaların ardından Yardımcı Teknik Direktör Tuncay Eryılmaz, Furkan Kaya ve Ahmet Akgül Yahişhan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz ve Kulüp Başkanı Bülent Delci ile sözleşmeyi imzaladılar.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.