Yahşihan’da camiler Ramazan için hazırlandı 

Yahşihan’da camiler Ramazan için hazırlandı 
İlçe genelindeki cami ve mescitleri düzenli olarak temizleyen Yahşihan Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla camilerde detaylı temizlik çalışmalarını tamamladı.

DAHA TEMİZ VE SAĞLIKLI ORTAM
Yahşihan Belediyesi, Ramazan ayı öncesi ibadethanelerde hummalı bir çalışma yaptı. Ekipler camilerde cam, yer, halıları detaylı temizlerken, avlular ve tuvaletlerde unutulmadı. Vatandaşların daha temiz ve sağlıklı ortamda ibadet edebilmeleri için yürütülen çalışmalar kapsamında, ilçedeki tüm ibadethaneler baştan aşağı temizlendi. Belediye ekiplerinin sabah erken saatlerde başladığı ve akşam saatlerine kadar süren temizlik çalışmaları sonrasında camiler Ramazan ayına hazır hale getirildi.


CAMİLER ÖZENLE TEMİZLENDİ
Yahşihan Belediyesi ekipleri, yoğun bir şekilde sürdürdüğü çalışmalarla on bir ayın sultanı Ramazan ayında vatandaşların hijyenik ortamlarda ibadetlerini gerçekleştirmeleri adına ilçede bulunan tüm camilerde temizlik çalışmalarını tamamladı. Ekipler, ilçe genelinde bulunan camileri vatandaşlar için özenle temizledi. Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapmış olduğu açıklamasında, “Yahşihan Belediyesi olarak Ramazan ayı öncesinde temizlik ekiplerimizle beraber camilerimizi temizliyoruz.” 

TÜM CAMİLERİMİZİ TEMİZLİYORUZ
Ramazan ayı ibadetlerin çok daha yoğun yapıldığı ve camilerin çok daha yoğun kullanıldığı bir ay. Bu ay münasebetiyle hem teravih önceleri camilerin temiz tutulması hem de vatandaşlarımızın daha sağlıklı, temiz bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri için belediye olarak tüm camilerimizi temizliyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum. Ramazan'ın ilçemize ve ülkemize sağlık, mutluluk, esenlikler getirmesini temenni ediyorum.” dedi.

Haber: Burak Çalışkan 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.