Yahşihan’da asfalta direk engeli

Yahşihan’da asfalta direk engeli
Yahşihan Belediyesi’nin ilçe genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, asfaltlama çalışmaları başladı.

ENERJİSA DURUMA SESSİZ KALIYOR 
Yahşihan Belediyesi, tüm ilçede altyapı çalışması başlatmış ve yapılan çalışma ile Yahşihan’ın 100 yıllık altyapı sorununu ortadan kaldırmıştı. Hemen ardından hızlı bir şekilde asfalt çalışmalarına başlayan Yahşihan Belediyesi, beklenmedik bir engelle karşı karşıya kaldı. Birçok mahallede asfalt çalışmasında neredeyse sona yaklaşan belediye ekipleri, Fatih Caddesi üzerinde, yolun orta yerinde yer alan Enerjisa’ya elektrik direkleri karşısında çaresiz kaldı. Bir an önce asfalt işlemlerini tamamlamak ve vatandaşı mağdur etmemek isteyen Yahşihan Belediyesi, yol ortasında bulunan beton direkler nedeniyle ne asfalt atabiliyor, ne de kaldırım döşeyebiliyor.


VATANDAŞLAR ENERJİSA’YA TEPKİ GÖSTERİYOR  
Belediye yetkililerinin defalarca Enerjisa yetkililerine bu durumu bildirmesine karşın yetkililer bu duruma sessiz kalarak yol güzergahını kullanan vatandaşları da mağdur ediyor. Elektrik yolun tam ortasında ve bazı kıyı kesimlerde bulunan elektrik direklerinin kontrollü ve güvenilir şekilde kaldırılmaması nedeniyle de yol güzergahında trafikte aksamalar ve kazalar yaşanabiliyor. Bu durumdan oldukça mustarip olan vatandaşlarda yetkililerin seslerini duymasını, gerekeni yapılmasını istiyor.

 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.