Yahşihan’da 100 öğrenciye kırtasiye desteği

Yahşihan’da 100 öğrenciye kırtasiye desteği
MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik başlattığı kampanyaya Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, duyarsız kalmadı.

MİLLETVEKİLİ ÖZTÜRK’ÜN ÇAĞRISINA DESTEK
Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk’ün geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik başlattığı kampanyaya destekler giderek büyüyor. Bu kapsamda ilk olarak MHP yönetimi harekete geçerken, belediyelerde kampanyaya destek olmak amacıyla gerekli çalışmaları başlatmış durumda.

ÖĞRENCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Milletvekili Öztürk, imkânı olanları imkânı olmayanlara yardım çağrısında bulunmasıyla birlikte harekete geçen Yahşihan Belediyesi, ilçede ikamet eden 100 öğrenciye kırtasiye alanında malzeme desteği sağlayacak. Öztürk’ün çağrısına duyarsız kalmayan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yahşihan’da ikamet edip, sosyal güvencesi olmayan 100 öğrenciye kırtasiye malzemesi desteği vereceğini açıkladı.

ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPMAYA HAZIRIZ
Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Türkyılmaz, “Bulduğumuz her fırsatta ilçemizde ikamet eden öğrencilerimize destek veriyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Disiplin Kurulu Başkanımız ve Kırıkkale Milletvekilimiz Sn. Halil Öztürk TBMM’de açıklama yapıp 'Haydi Kırıkkale’m el ele verelim, öğrencilerimizin ihtiyaçlarını karşılayalım' diyerek yardım kampanyası başlatmıştı.

HERKESİ DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM
“Yahşihan Belediyesi olarak Sayın Vekilimizin çağrısına destek vermek istedik. İlçemizde ikamet edip, sosyal güvencesi olmayan 100 öğrenciye kırtasiye malzemesi desteği vereceğiz. Ailelerimiz Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü (KAÇEP) Müdürlüğümüze başvurabilirler. Bu duyarlı davranışından dolayı Sayın Milletvekilimizi tebrik ediyorum ve durumu olan tüm hemşehrilerimi bu kampanyaya davet ediyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.