Yahşihan Belediyesi’nde en düşük maaş 9 bin TL oldu 

Yahşihan Belediyesi’nde en düşük maaş 9 bin TL oldu 
‘Her anınızda hep yanınızda’ sloganıyla örnek belediyecilik hizmeti sunan Yahşihan Belediye başkanı Osman Türkyılmaz, belediyede çalışan işçilere yönelik bir müjde verdi.

İŞÇİLER ARASINDA MUTLULUKLA KARŞILANDI
Sosyal ve kültürel alanda vatandaş odaklı hizmetler üreten Yahşihan Belediyesi, bu çalışmalar kapsamında işçilerini de unutmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdğan’ın Türkiye genelinde asgari ücretliler için uygulanacak olan aylık maaşı 8 bin 506 TL olarak belirlemesiyle birlikte Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz’da işçilere bir müjde verdi. İşçilerle bir araya gelen Türkyılmaz, belediyede çalışan işçilerin en düşük maaşının 9 bin TL olduğunu açıkladı. Türkyılmaz’ın bu maaş müjdesi işçiler arasında mutlulukla karşılandı. 

TÜRKYILMAZ’DAN PERSONELİ MUTLU EDEN MAAŞ DÜZENLEMESİ
Geçtiğimiz 2021 yılında en düşük personel maaşını 3 bin 400 TL olarak belirleyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 2022'nin ilk yarısında çalışan personellerini düşünerek en düşük işçi maaşını 4 bin 650 TL olarak belirlemişti. Asgari ücretin 5 bin 500 TL olmasıyla Türkyılmaz, maaşlarda bir kez daha düzenleme yapmış ve 6 bin TL olarak belirlemişti. 2023 yılına sayılı saatler kala işçilerle bir araya gelen Türkyılmaz, 2023 yılında uygulanacak 8 bin 506 TL asgari ücrete yönelik bir ilave daha yaptı. Türkyılmaz, belediye personelinde en düşük işçi  maaşının 9 bin Tük Lirası olduğunu açıkladı. 

Haber: Ahmet Gökdemir 


 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.