Yahşihan Belediyesi üretiyor

Yahşihan Belediyesi üretiyor
 Sosyal ve üretken belediyecilik anlayışıyla çalışma gerçekleştiren Yahşihan Belediyesi, örnek bir projeye daha imza attı.

BAHÇELİ EVİ BULUNAN HANELERE 10 TAVUK, 1 HOROZ VE İKİ TORBA YEM YAHŞİHAN BELEDİYESİ’NDEN 


2 BİN ADET YUMURTA KULUÇKAYA BIRAKILDI 
Yahşihan Belediyesi, ilçede yaşayan bütün vatandaşların sorun ve taleplerine çözüm bulmak amacıyla her alanda etkin çalışmasını sürdürüyor. Sosyal, kültürel ve üretken belediyecilik sloganıyla hizmetlerini sürdüren ve üretime büyük önem veren Yahşihan Belediyesi, yine örnek bir projeye imza attı. İlçede ikamet edip bahçeli evi bulunan hanelere10 adet tavuk, 1 adet horoz ve 2 torba yem verilecek. Şubat ayı itibariyle kuluçkaya bırakılan yumurtalardan çıkan civcivler, belirli bir büyüklüğe geldikten sonra Mayıs ayı itibariyle evlere teslim edilecek.


TÜRKYILMAZ, HALKIN TAKDİRİNİ TOPLUYOR 
Yahşihan’ın altyapı sorununa neşter vuran ve ilçenin gelecek 100 yıllık problemini çözen Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, 7’den 70’e herkesin takdirini toplamaya devam ediyor. Üretken belediyeciliğe büyük önem veren Türkyılmaz, son olarak hanelere hediye edeceği ücretsiz tavuk ve yem ile ekonomiye bir kez daha katkı sağlamış olacak. Türkyılmaz, bu projeyle herkesi üretime davet etti.


HER ZAMAN HALKIMIZIN YANINDAYIZ 
Toplumun artık hazıra alıştığını ve üretimin önemli olduğunu söyleyen Türkyılmaz, “Vatandaşlarımız lütfen vereceğimiz tavuklara üretmek anlamında bakarlarsa çok mutlu oluruz. 1500-2000 adet arasındaki yumurtalarımızı kuluçkaya yatırdık. İlk ve ikinci etap kapsamında çıkan civcivlerimizi kümeslerine koyduk. İnşallah Mayıs ayında tavuklarımızın cinsiyetleri belli olduktan sonra bahçeli evleri bulunan vatandaşlarımıza temin etmiş olacağız.” 


TÜRKYILMAZ: “LÜTEN ÜRETİME DESTEK VERELİM”
Yahşihan’da çok güzel çalışmaların yapıldığını ve yapılacağını ifade eden Türkyılmaz, “Üretken belediyecilik çalışmalarımızdan birisi de buydu. Şimdiden tavukları alacak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum. Lütfen üretime destek verelim, bu günlerde tüketen bir toplum olduk. Özellikle çiftçilerimizden, hayvancılarımızdan üretime yönelik desteklerini esirgemeyen bir belediyecilik anlayışıyla bu civcivlere bakarlarsa mutlu olurum. Halkımız için inşallah daha güzel çalışmalara imza atmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.


Haber: Ahmet Gökdemir 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.