Yahşihan Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı

Yahşihan Belediyesi, sokağa çıkma kısıtlamasında sokak hayvanlarını unutmadı
Yahşihan Belediyesi ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasında yemek ve su bulmakta zorlanan sokak hayvanları için ilçenin farklı noktalarına yem ve su bıraktı.

İLÇENİN FARKLI NOKTALARINA YEM VE SU BIRAKILDI
Koronavirüsle mücadele kapsamında tüm ülkede hafta sonu sokağa çıkma kısıtlaması uygulandı. Yahşihan Belediyesi ekipleri ise sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatlerde sokak hayvanlarının aç kalmaması için çalışma başlattı. Hayvanların aç ve susuz kalmaması için tüm mahalleleri tek tek gezen belediye ekipleri, ilçenin farklı noktalarına yem ve su bıraktı.

"KAPIMIZIN ÖNÜNE BİR KAP SU VE MAMA"
"Kapımızın önüne bir kap mama ve su koyalım" diyerek vatandaşlara çağrıda bulunan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yaptığı açıklamada; "Sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla sokak hayvanlarımızın gıda sıkıntısı çekmemesi için mama desteğini artırdık. Sokak hayvanlarımız aç kalmasın diye ilçenin dört bir yanına mama ve su kapları yerleştirdik. Sokak hayvanlarımız için üzerimize düşen vazifeyi her zaman olduğu gibi yerine getirmeye devam edeceğiz. Lütfen sokak hayvanlarımız için kapımızın önüne bir kap su ve mam koyarak, onların hayatta kalmasına katkı sağlayalım." dedi. 
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.