Yahşihan Belediyesi’nden Her Birime Özel Kışlık Kıyafet

Yahşihan Belediyesi’nden Her Birime Özel Kışlık Kıyafet
Yahşihan Belediyesi, sahada hizmet veren çalışanları için her birime özel tek tip kıyafet uygulaması başlatarak, tüm işçilere kışlık kıyafetlerini dağıttı.

İŞÇİLERE DAĞITILDI
Yahşihan Belediyesi, sahada hizmet veren çalışanları için her birime özel tek tip kıyafet uygulaması başlatarak, tüm işçilere kışlık kıyafetlerini dağıttı. Tek tip kıyafetler, özellikle soğuk kış şartlarında işçilerin üşümemesi ve daha rahat çalışabilmesi için hazırlatıldı. Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, sahada aktif olarak çalışan personele yönelik tek tip kıyafet uygulamasıyla daha kurumsal ve düzenli çalışma hedeflendiğini söyledi.

HER BİRİME AYRI RENK
Yahşihan Belediyesinin, çalışanlarının her daim yanında olduğunu belirten Başkan Türkyılmaz, "Belediyemizde çalışma şekillerinin, kılık kıyafetlerinin düzenlenmesinde belirli bir standart çalışma getirdik. İlçemizde çalışan personellerimizin görünümünün daha iyi olması, kıyafetlerinin standardı ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi noktasında elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü personelimize lacivert kıyafet, Fen İşleri Müdürlüğü personellerimize turuncu kıyafet, Park Bahçeler Müdürlüğü personellerimizin kıyafetlerini ise yeşil tonlarında yaptık." dedi. 
 


616d7b5fbedb9-Yahşihan Belediyesi’nden Her Birime Özel Kışlık Kıyafet (1).jpg

616d7b5fd9453-Yahşihan Belediyesi’nden Her Birime Özel Kışlık Kıyafet (3).jpg

616d7b60a394e-Yahşihan Belediyesi’nden Her Birime Özel Kışlık Kıyafet (2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.