Yahşihan Belediyesi minibüsleri temizliyor

Yahşihan Belediyesi minibüsleri temizliyor
Yahşihan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada, ilçede hizmet veren tüm minibüsçülerin araçlarını koronavirüse karşı dezenfekte ederek, Yahşihan Belediyesine bildirmesini istedi. 

KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ ALINIYOR
Tüm dünyayı alarma geçiren koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla ülke genelinde önlemler bir hayli artırıldı. 81 ilde okullar, kafeler, kütüphaneler, sinema salonları ile birlikte, bir çok işletmeye sınırlama getirilirken belediyelerde koronavirüse karşı önlemlerini aldı. Koronavirüse karşı önlem alan Yahşihan Belediyesi ise son olarak ilçede hizmet veren minibüsçülere araçlarını dezenfekte etmeleri için çağrıda bulundu. 

TEDBİRLERİ EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARMAK
Yahşihan Minibüsçüler Kooperatifine bildiri yollayan Yahşihan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, “Son zamanlarda hızla artan Koronavirüs (Kovid-19) salgın hastalık riskine karşı dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmaları için ilçemiz sınırları içerisinde faaliyet gösteren SS Yahşihan Minibüsçüler Kooperatifine kayıtlı 22 minibüsü her gün binlerce vatandaşın kullandığı ve rutin olarak çalışan minibüslerin vatandaşlarımızın ve ilçemizin sağlığı ve huzuru için tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkarmak maksadıyla ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yapılarak yapılan çalışmaların ve alınan tedbirlerin belgelendirerek (fatura, fotoğraf vb) Belediyemiz Zabıta Müdürlüğüne bilgi verilmesi hususunu gereğini bilgilerinize rica ederim.” ifadelerine yer verilen bir bildiri yayımladı.

Gazetekale.com Haber Merkezi
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.