Yahşihan Belediyesi, ‘halk toplantılarıyla’ çözüm üretiyor

Yahşihan Belediyesi, ‘halk toplantılarıyla’ çözüm üretiyor
Göreve geldiği günden itibaren vatandaş odaklı çalışmalarına hız kazandırarak devam eden Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, halk toplantıları gerçekleştirerek çözümler üretmeye devam ediyor.

ACAR APARTMANI SAKİNLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Başkan Türkyılmaz, Yenişehir Mahallesinde bulunan Acar Apartmanı sakinleri ile bir araya gelerek halk toplantısı gerçekleştirdi. Türkyılmaz, Acar Apartmanı sakinleri ile karşılıklı fikir alışverişleri yaparak çözümler üretti. Türkyılmaz’a genel olarak altyapı üzerine sorular gelirken, genel eksikliklerin giderilmesi konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Vatandaşlarla tek tek ilgilenen Türkyılmaz, aynı zamanda çocuklara kitap ve boyama kitapları dağıtarak sevindirdi.

EKİP RUHU İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ
Vatandaşlarımızı halk günü buluşmamızda tek tek dinliyoruz diyen Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, “Vatandaşlarımız doğrudan sorunlarını, sıkıntılarını, istek ve taleplerini bizlere bildirsin istiyoruz. Halk günlerimizde vatandaşlarımızla birebir görüşerek onların sorunlarını dinliyor, çözüme kavuşması için de bir ekip ruhu içerisinde çaba ve gayret gösteriyoruz. Bu ay Yenişehir Mahallemizde bulunan Acar Apartmanı sakinleriyle halk toplantısında bir araya gelerek, istek ve önerileri değerlendirdik.” dedi
 


607541b7a7ad4-halk toplantisi (1).jpg

607541b7bef73-halk toplantisi (2).jpg

607541b8398ca-halk toplantisi (3).jpg

607541b86b248-halk toplantisi (4).jpg

607541b8ce351-halk toplantisi (5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.