Yahşi Medya 4 yaşında! 

Yahşi Medya 4 yaşında! 
Kırıkkale’nin ilk ve tek reklam ajansı Yahşi Medya, 4’üncü yaşını kutladı. Yaş gününü sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile duyuran Yahşi Medya, yaptığı sürpriz ile herkesi büyüledi. Paylaşılan görselde Kırıkkale’nin Silueti’nin yer alması herkesin beğenisi topladı.

KIRIKKALE’NİN İLK REKLAM AJANSI
Kırıkkale’nin ilk reklam ajansı olma özelliğine sahip ‘Yahşi Medya Reklam Ajansı’, bugün 4’üncü yaşını kutladı. Yaptığı çalışmalar ile Kırıkkale’de birçok firmayı ileriye taşıyan ve bir o kadar da yeni firmanın oluşmasına etki eden Yahşi Medya, kuruluşunun 4’üncü yılında her geçen gün yeni bir çalışmaya imza atıyor. 

YAHŞİ MEDYA NELER YAPAR?
Yerli ve yabancı birçok markayı dijital dünyaya taşıyan ve markayı kendisine en uygun hedef kitle ile buluşturan Yahşi Medya, firma ile ilgili en doğru analizi ve planlamaları yaparak belirlenen strateji üzerinden markayı daha ileriye taşır. Sosyal medya yönetimi ve yönetim stratejisi konusunda da uzman olan Yahşi Medya, yönettiği markaları en şık ve en etkili tasarımlarla sosyal medya kullanıcılarına sunar.

DİJİTAL MEDYA AJANSLIĞINDA TEK KURUM
Tüm bunların yanı sıra Yahşi Medya, kuruluşunun ikinci yılında dijital medya alanında da uzmanlaşarak, bünyesinde ki uzman personellerle birlikte, sosyal medya yönetimi, dijital itibar yönetimi, kurumsal imaj çalışmaları ve Google başta olmak üzere tüm dijital platformlarda markalarıyla birlikte varlık göstererek temsil ettiği markaların kurumsallaşmasında önemli rol oynadı. Ayrıca halen, Kırıkkale’de web tasarımı, web programlama, mobil uygulama ve interaktif internet gazeteciliği konusunda liderliğini sürdürmektedir.

KADİR YAHŞİ KİMDİR? YAHŞİ MEDYA NASIL DOĞDU?
Yaklaşık 15 yıldır gazetecilik, reklamcılık ve siyasetçilere danışmanlık yapan Yahşi Medya Reklam Ajansı Başkanı Kadir Yahşi, yeni nesil medyayı Kırıkkale’ye getirebilmek ve Kırıkkale’yi dijital devrime adapte edebilmek için 22 Eylül 2016 yılında Yahşi Medya’yı kurdu. Gazeteci kimliği ile de uzun yıllar Kırıkkale’ye hizmet eden Kadir Yahşi, reklam alanında yaptığı girişimlerle Kırıkkale’de dijital medya deyince akla ilk gelen isim oldu. Muhtelif markaların dönem dönem kampanyalarını ve reklam stratejilerini yöneten Kadir Yahşi, son 4 yılda Kırıkkale’de çığır açtı. 

(Kadir Yahşi: Yahşi Medya Reklam Ajansı Başkanı)


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.